hm zavisla som na strasne vela veciach neviem ani na com vsetkom ,ale urcite medzi prve patria sladke ,hudba,net,nausnice,mobil,knihy,atdddddddddddddddddddddddddddd
ja mám zavisloť na PC hrách a na nete, ale ked mi to vezmete tak nevyhľadávam a zas som zavyslí na knihách no ja neviem ja čo to je ja proste musim byť na dačom zavyslí
ja mam sezonne zavislosti.. az uchylky momentalne sa objavuje na pomarancoch, greckom salate... potom mam take chvilkove ze ked mam na ne chut a organizmus si ich pyta tak dost casto potrebujem kavu a cokoladu... a v poslednej dobe mam furt nalakovane nechty ze ked si dam aj jeden dole tak si davam dalsi a nemam medzitym prechodnu nenalakovanu fazu... neviem preco.. potom som zavisla od mejkapu nejdem do skoly bez neho, teda 2 dni uz nemam spiralu na ociach ale mejkap ako taky je, a ked sa mi aj podari si ho nedat tak minimalne hydratacny krem musi byt..a moj krk je momentalne zavisly od tablietiek.. v skole ked som potrebujem mat minimalne 0,5 litra caju...potom mam furt bordel v izbe to neviem ci sa da kategorizovat ako zavislost ale poriadok tam je raz za rok.. a mala som taku miernu na pivo len ta sa teraz musela totalne odstranit pre dobu neurcitu tak si to kompenzujem tymi pomarancami.. a cajmi....haha no a v neposlednom rade moj priatel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a závislá na hudbe
WP
GNWP
---
Až na posledné by som bez všetkého vydržala.