Mám priatela s ktorým som ešte nič nemala a sme spolu viac ako 2mesiace. Často sa rozprávame o sexe. Dneska som, ale nechcela sex len "urobiť si dobre" navzájom. Som panna. Takže moj problém je v tom, že ked som bola pripravená on tiež a chceli sme to no
prečítaj si prvú vetu. a až si ju prečítaš skús sa nad ňou zamyslieť...podľa mňa vzťah nie je o sexe ale o sebaspoznávaní...možno je tvoj priateľ jedným z tých "gentlemanov" ktorí to vedia...
pozri toto preziva vacsina asi vo vztahu...je to normalne...a je to iba na vas ci to teda spolu skusite,alebo si to nechate na neskor...rozhodne vam to neutecie...kazdopadne som ale toho nazoru ze nic by nemal byt na silu a malo by to byt spontanne...nezabudaj vsak ze sex ku vztahu patri,ale nieje vo vztahu to najdolezitejsie...laska,tolerancia a ucta su prvorade...to hovorim ako chalan,ktory je uz 2 a pol roka zadany stastne...
@alena44 Znie to ako ocividny pripad vzajomnej dohody, ze pockate, pravdepodobne Ta ma velmi rad a nechcel tu dohodu ani takymto nepriamym sposobom "porusit". Mozno je jeden z tych malo muzov, ktorym zalezi na tom, aby ste to neuponahlali.
Niekde som čítal výskum , že ženy čo boli dlhšie pannami ( nie morskymi) potom mali enormnú chuť na sex a niečo vyše 90% podviedlo každého svojho partnera. A najčastejšie ospravedlnenie v dotazníku bolo " nemohla som sa udržať"
A k téme rob ako chceš rozhodnúť sa musíš jedine ty.
@alena44 ty si panna a on to nechce uponahlat, ked vie, ze si sa este s nikym nemilovala..bodka..a aj keby sa bal, nie je na tom nic nenormalne.. opytaj sa ho na to a hotovo..ale podla tej vety je az do oci bijuce, ze nechce, aby sa to uponahlalo, ked nemusi. co tu chces akoze riesit?
@alena44 pozri ak sa zlakol tak pockajte a vyskusate to inokedy...je mozne ze este nie ste alebo aspon on nieje este pripraveny...ak k nemu nieco naozaj citis tak mu daj cas...v tomto sa naozaj nemate kam ponahlat...
Podňa mňa ťa proste nechcel nútiť, ale chce počkať kým budeš naozaj chcieť....za to by si mala ďakovať Bohu, že je taký Ja som také šťastie prvý krát nemala...
@alena44 Zo správania Tvojho chlapca mi vyplynulo, že je veľmi slušný. Vysvetlenie: Máš 19, mnohé dievčatá už 4 roky niesú panny, sú chlapci, ktorí by sa Ti vysmiali, nútili, hecovali do toho( kreténi). Tvoj chlapec touto otázkou podľa mňa len chcel, aby si vedela, že on Ťa do ničoho nenúti. Musíš vedieť, že to chceš a hlavne, že ho ľúbiš. Chodila som s frajerom 6 mes. a až potom sa to stalo. Petting je skvelá vec. Určite. Bodka
@james144 2 mesiace sú krátka doba na to, že je panna.
Ak nieco nechces tak to nerob.. zbytocne by si si len ublizila casom to pride aj samo ale nerob nieco cim sama niesi presvedcena.. Mohlo by ti to zblizit.. a ak tvoj chalan ti povie nieco take tak ta ma asi rad a vie ze mozno by ti mohol tym ublizit ...
uff je to toho tu velmi vela jasne ze dve mesiace nieje dlha doba a ti si panna tak stim pockatj aspon pol roka a ak ma o teba zaujem pocka si aj on na teba neponahlaj sa nikam vazne mas cas na to este ak si mlada nic nestratis zivote ale ver mi ak budete mat spolocny sex potom uz to bude celkom ine ako to je takto sa aspon pritahujete ale po sexe to neako vyhasne skusenost nic viac
@alena44 prečo ti to povedal...? nemusíš sa báť, nezlakol sa, len ste sa troška nepochopili, on si myslel že hovoríš o sexe a nechcel aby si to robila len kvôli nemu (chcel ti ukázať že je ochotný počkať) ani vo sne ho nenapadlo že hovoríš o pettingu... nabudúce mu to povedz trocha konkrétnejšie, že sa sním chceš pomazliť...
Zažila, zažívam, až na ten detail že sme spolu 2 roky a fakt to nechápem .. Ale keď nechce, ja ho akceptujem. On by zase sex privítal podľa všetkého, ale len také hranie nie.. A to je zas mne proti srsti.. No tak proste ešte nič. Keď budeme vedieť čo a ako, vtedy to príde.. A nestresuj, bude ako bude..
Myslím si že 2mesiace je veľmi krátka doba na taketo rozhodnutie a ešte k tomu ked si panna. toto je hlavne obdobie zamilovanosti .. ktoré ako veľmi rýchlo vzniká .. vie aj pekne rýchlo zaniknuť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ja som sa dlho s partnermi v posteli len "hrala"... pretože som to ešte nechcela a potom prišiel TEN a vtedy som mala jasno, že to chcem
Odvtedy by som deň noc iba šukala
Alebo sa len zlakol, a nevedel ako na to.
ja som na ženu netlačil 8 mesiacov a nakoniec si našla druhého to je čo? môžem ja už j**** aj nejaké gentlemanské správanie
prosim, najskor si vypocuj/pusti toto a potom skus nad tym rozmyslat, prosim
» www.kristus.sk/products/cd-pav...
A k téme rob ako chceš rozhodnúť sa musíš jedine ty.
@james144 2 mesiace sú krátka doba na to, že je panna.
Ak sa máte važe radi a priťahuje ťa, naplánujte si krásny večer nech sa predvedie
@colt1911 To je ten drsnejší úder od reality....
@alena44 prečo ti to povedal...? nemusíš sa báť, nezlakol sa, len ste sa troška nepochopili, on si myslel že hovoríš o sexe a nechcel aby si to robila len kvôli nemu (chcel ti ukázať že je ochotný počkať) ani vo sne ho nenapadlo že hovoríš o pettingu... nabudúce mu to povedz trocha konkrétnejšie, že sa sním chceš pomazliť...
Mňa môj priateľ len za zadok chytil prvýkrát po pol roku..