Mozno uz o par mesiacov, ak sa nevyskytnu ziadne prekazky a staznosti, sa zacne predavat tabletka ktora uplne zastavi menstruaciu. Vzali by ste si ju? Kupite si ju ked bude u nas v predaji? Alebo to radsej ponechate nadalej v rukach matky prirody
Pokial viem. tak je mozne si voperovat cip. A tečn cip vam umoznuje mat kontrolu nad menstruaciou. neviem kde sa voperuva asi voalkde pri ruke blisko pazuchy? Raz na, to vravela aj ucitelka. Ale daaaaaaaaaaavno na zakladke
Kasko haha ziaden cip co sme roboty??? tak to teda vdaka ale viem co myslis ono sa to da pod kožu na ruke niekde na vnutornej strane ruky mezdi laktom a pazuchou a je to taka tycinky z ktorej sa uvolnuju hormony (nieco ako normalne antikonc. tabletky len sa to voperuje len raz za rok ci 2) ale menstruaciu normalne mas (teda nie ty ale to dievca co to ma) je to nieco ako tie naplaste na chudnutie len proti tehotenstvu
ja by som si to nevzala...ved menstruacia (aj ked sa to mozno nezda) telo precistuje...a tie 2-3 dni za mesiac, kedy to ozaj ze vnimam nejako vydrzim...tajze ja sa uspokojim s prirodzenym riesenim
Tým úplne sa myslí čo? Nikdy v živote už nebudem mať žena krámy = nebudú detičky, alebo sa tým myslí to, že síce tá tabletka zastaví krámy ale nejakou inou tabletkou alebo niečím iným sa to dá prerušiť?
Ak by platilo prvé ( nemať krámy = nemať detičky ), tak to radšej nie a ešte by som sa aj snažila, aby sa niečo také prestalo vyrábať ! A ak sa niekto pýta: " prečo " tak odpoveď je jednoduchá. Postupne by sa to zapáčilo viacerým a viacerým ženám, dievčatám, ktoré možno ani nevedia čo sú krámy a pred sv. prvou menštruáciou by si tú tabletku išli kúpiť, tak by sme sa skôr alebo neskôr dožili toho, že by nás na svete bolo len pár KUSOV a to je choré, nie?
o tej vymoženosti som počula. osobne som absolútne proti. je to proti prírode. viete si predstaviť, aké chemické sračky by do vás šli? fuj ani za nič..
Aj samotná antikoncepcia je proti prírode, ak ide o to, všetky tabletky takmer sú proti prírode, no ale človek ma na výber dve možnosti: 1. zlú cestu a 2. horšiu cestu, ale vraj si človek spravidla vyberá vždy tú horšiu možnosť :oP. - neviem, čo je na tom pravdy.
Ale určite nechcem nič čo by mi zabránilo mať bejby v budúcnosti, ale hmmm, samotné krámy mi až tak nechýbajú.
Co je zeny kde ste Furt sa stazujete jake su kramy bolestive, ze my o tom hovno vieme, ze by ste nam to priali, furt sa na ne vyhvoarate a teraz keby ste mali moznost tak secky ste proti
Defče, šak keď ti niekto zastaví krámy, zastaví sa ti aj tvorba vajíčok a bez vajíčka si spermia môže tak akurát vieš čo, takže na plodnosť to určite " nejaký ten vplyv " má!
jakoze nechpem co tu stresuje...aj su kramy na pip ale sak proste ja pouzivam cele kramy tampony a nic necitim ani newiem ze ich mam no tak akoze newiem v com je problem
Mimik ale hovorilo sa o tom zeby to sposobovalo neplodnost ? je to antikoncepcia...aj riadne tabletky ked vysadis mozes mat baby takze asi to bude aj s tymto tak...urcite nejde o to ze si to zoberes a uz mas po materstve...to je bullshit
vieš aj ja viem o tabletke po ktorej budeš šťastná ,veselá ,budeš mať vela energie ,budeš cítiť lásku ale dojebe ti pečienku ,obličky, žaludok a mozog ,tato tabletka bola kedysi legalna ,je to extaza ,a zakazali ju lebo je to takýto shit a zabijala ludí na zabavach..tak si vyber
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ak by platilo prvé ( nemať krámy = nemať detičky ), tak to radšej nie a ešte by som sa aj snažila, aby sa niečo také prestalo vyrábať ! A ak sa niekto pýta: " prečo " tak odpoveď je jednoduchá. Postupne by sa to zapáčilo viacerým a viacerým ženám, dievčatám, ktoré možno ani nevedia čo sú krámy a pred sv. prvou menštruáciou by si tú tabletku išli kúpiť, tak by sme sa skôr alebo neskôr dožili toho, že by nás na svete bolo len pár KUSOV a to je choré, nie?
2-3 dni? Ženo, tak to ti závidím ;o).
o tej vymoženosti som počula. osobne som absolútne proti. je to proti prírode. viete si predstaviť, aké chemické sračky by do vás šli? fuj ani za nič..
Ale v prípade akéhokolvek nebezpečenstva radsej nie.
Ale určite nechcem nič čo by mi zabránilo mať bejby v budúcnosti, ale hmmm, samotné krámy mi až tak nechýbajú.
Sa to na ženách potom musí nejako odraziť...
vravi sa ze to je zle pouzivat cele kramy tampon?