Takze,dostala som novu zehlicku na vlasy...Chcem mat sice rovne vlasy, ale nechcem si ich velmi nicit....viem ze to bez toho celkom nejde ale poradte co si mam kupit aby sa az tak nenicili...masku alebo smpon alebo nejaky pripravok....dikes
myslim, ze Lóreal ma take mlieko a to si das pred zehlenim do vlasov..cize by to malo menej nicit vlasy. Sice ja rovne vlasy mam, ale pouzivala som to aj ked som si ich isla fenovat a mozem len odporucit
9...ja mam eta taku cervenu nevim cislo a tak...ale daju sa nastavit supne,keramicke platne...a nevim....a je fest dobra..prva zehlicka ktora mi uplne vyrovnala vlasy ja ich mam hrozne takze aj jej to dalo zabrat ale nakoniec...fuuu
haa konecne nieco v com sa vyznam hehe ja mam takychto kravin kopu, lebo moju vlasy si po case na pripravky zvyknu takze striedam a skusam nove ja som na taketo veci zatazena
takze got2be straight on (sprej), lybar - make new look (sprej), absolute straight (pena),vital hair styling mousse (to ma inak vyhodu, ze to ma hydratacne zlozky, ktore sa hodia vlasom vysusovanym zehlickou) no a uz spominane loreal studio hot straight
no ine ma nenapadnu teraz, ale myslim, ze toto by uz stacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
poprípade výživné masky
ale tak aj šampóny si môžeš kúpiť na polámané vlasy, napr. L´oreal elseve
Záleží od financií
Ale je pravda, ze clovek nikdy nie je spokojny s tym, co ma..
takze got2be straight on (sprej), lybar - make new look (sprej), absolute straight (pena),vital hair styling mousse (to ma inak vyhodu, ze to ma hydratacne zlozky, ktore sa hodia vlasom vysusovanym zehlickou) no a uz spominane loreal studio hot straight
no ine ma nenapadnu teraz, ale myslim, ze toto by uz stacilo
keby bolo este nieco treba kludne napis heh