Takže riešim jednu vec. Mala som sex s priateľom. Tentokrát som iniciatívu zobrala do vlastných rúk a priateľovi som povedala nech sa nehýbe. Bol aj dosť vzrušený,dlho sme to nerobili a čakala som že sa rýchlo spraví. Ale i keď veľmi rada musela som si
Takže riešim jednu vec. Mala som sex s priateľom. Tentokrát som iniciatívu zobrala do vlastných rúk a priateľovi som povedala nech sa nehýbe. Bol aj dosť vzrušený,dlho sme to nerobili a čakala som že sa rýchlo spraví. Ale i keď veľmi rada (smajlík) musela som si to hore odmakávať dlhšie, ako keď si určuje intenzitu on. Chalani, ako ste na tom vy? Vždy sa spravíte keď je žena hore bez vášho prirážanie alebo sa spravíte vždy len to trvá dlhšie? Prípadne nepociťujete rozdiel s dráždením ktorè vykonávate vlastnými pohybmi? A BABY - vás táto poloha vzrušuje? Máte ju rady? Pre OBOCH - máte radi keď sa do vás partner urobí? ( v prípade že beriete HAK, alebo on má vazektómiu alebo jeden z vás je neplodný) (smajlík) ďakujem
@samdex12 ten koniec nechápem, ale už sa ti tu zaň vysmiali, tak ignorujem.
ďalšia vec čo nechápem je prečo by to že je žena hore malo automaticky znamenať že vedie čo sa týka tempa a pohybov a podobne. nezvyknem byť pasívny nech som v akejkoľvek polohe, pokiaľ na mňa nie je skríknuté že pasívny byť mám, a aj vtedy sa mi ťažko v pasivite drží.
poloha neurčuje ako rýchlo sa spravím, určuje to tempo, intenzita, a rôzne ďalšie veci ktoré sa mi nechce vypisovať.
čiže pýtaš sa na nesprávnu súvislosť (poloha vs. dĺžka aktu) kvôli nesprávnemu predpokladu (poloha = kto je dominantný čo sa týka priebehu aktu).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
W-T-F ?!
a síce to mám celkom rada, ale ani zďaleka mi to nerobí toľko čo to, keď je karta v druhých rukách
a nevadí mi semiačko vo mne, pokiaľ je do kondómu
a odpovedala som ako správna panna
ehm.. aha..
» fail.brm
ďalšia vec čo nechápem je prečo by to že je žena hore malo automaticky znamenať že vedie čo sa týka tempa a pohybov a podobne. nezvyknem byť pasívny nech som v akejkoľvek polohe, pokiaľ na mňa nie je skríknuté že pasívny byť mám, a aj vtedy sa mi ťažko v pasivite drží.
poloha neurčuje ako rýchlo sa spravím, určuje to tempo, intenzita, a rôzne ďalšie veci ktoré sa mi nechce vypisovať.
čiže pýtaš sa na nesprávnu súvislosť (poloha vs. dĺžka aktu) kvôli nesprávnemu predpokladu (poloha = kto je dominantný čo sa týka priebehu aktu).