Nedavno som sa dostal do kontaktu so ženou, ktora mala chlpate bradavky. Ani vo sne ma nič podobne nenapadlo, 2 dni som z toho bol mimo.Aký je váš nazor nato? Može to aj nejakeho muža vzrušovať?
Akoze dost neprijemne ale ked ja si najdem na hrudi cierny chlp hned trham a to iste sa snazim aj pri bradavkach.... neviem ci by ma to nejako odradilo ale urcite by ma to nepotesilo to vidiet na zenskej hrudi ktoru mame tak radi
suhlasim s @nenay , myslim ze ze su aj horsie veci ako prave toto... mne to nepripada byt humusne, skor z tych vasich niektorych komentov je mi na grc -
nehovorím, že sa mi to páči, ale sa uvedomte. šak za to dotyčná nemôže a imho nejde o to čo je v podprde(čo aj tak vidíte len raz za čas), ale ide o obsah dutiny lebečnej. a imho... trhať si to môže, poprípade si to dať nejako špeciálne odstrániť... to nie je taký problém ako prijebanosť, tá sa riešiť nedá.
Podľa môjho názoru je to zvláštne a úplne v poriadku. Zatiaľ som sa s niečím takým ešte nestretol, ale u mňa to nie je nič divné; mal som asi 25, keď mi ktosi povedal, že existujú muži, ktorým zarastá chrbát.
ja som niekde čitala že je to úplne bežné ničím výnimočné..zarastanie na bradavkách je vraj rovnako obyčajné ako na iných častiach tela ..našťastie som ,,čistá,, ..
Nie je to úplne normálne, ale stáva sa. Môže to byť spôsobené aj štítnou žľazou alebo má len jednoducho viac mužského hormónu a to sa dá bez problémov preliečiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nefrfli
@iwuanka
@lilushka19
@kaylee radcej by som holku s chlpatymi bradavkami, ako napr. teba - holku s prijebanymi nazormi a trpis ovela dolezitejsou poruchou
pre mňa to bolo dosť odpudzujuce, neprajem to nikomu zažiť, nechapal som tomu, nezda sa, ale dosť to prekvapi
A dnes je ešte k tomu X možností ako sa tých chlpov zbaviť..
každopádne tá postupnosť prívlastkov ma začína baviť, predstav si že som ti nejaký napísal, lebo mňa teraz nič nenapadá, a tromfni ho