Ja viem mať iba klitoriálny orgazmus. Nie že by som z toho nič nemala keď mám sex, páči sa mi to aj mám pocit že už budem ale nikdy sa neurobím A je mi blbé povedať partnerovi nech mi pri tom dráždi klitoris alebo si to začať robiť sama. Ale už ma to fakt prestáva baviť že sa nikdy neurobím neviem čo s tym mám robiť
... fakt? načo ste sa naučili rozprávať, ked ste ticho? šak si sadnite na postel a prediskutujte čo sa komu páči a robte to, neni to vôbec ťažké
a nechápem, čo ti je blbé? ved je to tvoj partner ...
Tak sama si pomáhať nechcem aby mu to neprišlo také blbé že ma nevie zrobiť alebo čo že si to musím robiť sama
A keby vám žena povedala nech jej to robíte tak by ste s tým nemali problém ? ani by ste si nemysleli žiadne somariny ?
ked chcete vediet aky druh orgazmu sa da dosiahnut tak cihnite aj tu .. » www.sexuologicka.sk/orgazmus/... .. ten vaginalnyorgazmus sa ozaj dosiahne lahko potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a nechápem, čo ti je blbé? ved je to tvoj partner ...
A keby vám žena povedala nech jej to robíte tak by ste s tým nemali problém ? ani by ste si nemysleli žiadne somariny ?
Ugh.
Jednoducho mu povedz o čo ide... mlčaním sa problémy nevyriešia nikdy...
a ty by si to ako riešila