moja nachlpatejšia časť je hlava a neviem ako by som ju mala uspokojovať vlastnými ústami. minule som sa pohrýzla do pery a teraz tam mám takú hnusnú infekciu že dovi, takže túto techniku ti neodporúčam
Keďže ma @takatah znovu-upozornila na túto diskusiu...
@samtord Dúfam, že si nikdy nenájdeš frajerku a ak aj áno, že raz narazí na toto fórum, uvidí, ako sa vyjadruješ voči dievčatám a pošle ťa kade ľahšie.
A radšej sa ohol. Uspokojovať chlpatého chalana je nechutné.
Teda, nie, že by ti to na niečo bolo, lebo tebe stačí prejaviť svoj charakter a už všetky utečú, nemusíš ani chlpy vytasiť.
@madiska @megane Bože, vy kokoti s vagínami medzi nohami. Chlpatejšiu polovičku, nemyslím chlpatú cicinu, ale MUŽA, CHLAPA, CHALANA.
Mužské pohlavie je samo o sebe chlpatejšie než ženy.
Ale jebať na to
Imho, v zivote som zdruzene pomenovanie chlpatejsia polovicka vo vyzname muzskeho pohlavia nepocula (iba tak silnejsie pohlavie) a kedze sa tu prezentujes ako kokot na cele s tvojmi primitivnymi blogmi, sa necuduj, ze to dievcata pochopili tak ako to pochopili, lebo u teba po tvojich nechutnych odpadovych blogoch je na mieste si predstavit otazku o tom ci sme my zeny ochotne fajcit zarastene kokoty, lebo ty si nechutak prvej triedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A všetky ostatné chuderky, čo reaguje podobne ako ovce na prvý koment. Jebnite si klinec do oka.
Ďakujem za pozornosť
@samtord Dúfam, že si nikdy nenájdeš frajerku a ak aj áno, že raz narazí na toto fórum, uvidí, ako sa vyjadruješ voči dievčatám a pošle ťa kade ľahšie.
A radšej sa ohol. Uspokojovať chlpatého chalana je nechutné.
Teda, nie, že by ti to na niečo bolo, lebo tebe stačí prejaviť svoj charakter a už všetky utečú, nemusíš ani chlpy vytasiť.
(chlpy na cicine sú hnus, oholic)
@megane Bože, vy kokoti s vagínami medzi nohami. Chlpatejšiu polovičku, nemyslím chlpatú cicinu, ale MUŽA, CHLAPA, CHALANA.
Mužské pohlavie je samo o sebe chlpatejšie než ženy.
Ale jebať na to
Chlpatejšia polovička pre ženy, je muž a nie cicina a už vôbec nie vagína.
skusim to inak:
"chlpatejšia"- značí človeka z dvojice, ktorý je vo všeobecnosti viac pokrytý chlpami, čo je teda v bežnom živote muž
"polovička" označenie pre jedneho človeka z páru
@l1me tiež pozerám že čo sa to tu deje
» slovnik.dovrecka.sk/slangovy-slovni...
Imho, v zivote som zdruzene pomenovanie chlpatejsia polovicka vo vyzname muzskeho pohlavia nepocula (iba tak silnejsie pohlavie) a kedze sa tu prezentujes ako kokot na cele s tvojmi primitivnymi blogmi, sa necuduj, ze to dievcata pochopili tak ako to pochopili, lebo u teba po tvojich nechutnych odpadovych blogoch je na mieste si predstavit otazku o tom ci sme my zeny ochotne fajcit zarastene kokoty, lebo ty si nechutak prvej triedy.