@malapohroma ty máš ppc vlasy ináč sa ti vlnia? farbíš ich?
mne osobne sa páčia dlhé vlasy s postupkou vyzerá to dobre len sa treba starať no mala som také asi tak pred rokom aj mesiacom, dokým som ich z amoku neostrihala od plecia vyššie :/ to som dosť oľutovala... ...ale už sú pod ramená ide to rýchlo
Mala som po pás, ale dala som sa ostrihať na postupku. Ľutujem to dodnes. Robí mi to na vlasoch takú divnú vlnu(keďže mám vlnité vlasy-ach, čo by som dala za rovné!). Ale som jednoznačne za dlhé(i keď netvrdím, niekomu môžu svedčať aj kratšie
Jednoznačne dlhé...Ja som mala stále krásne dlhé rovné a zdravé vlasy...Ale asi tak pred rokom som chcela skúsiť niečo nové a dala som sa ostrihať nakrátko...vlastne taký účes že vzadu som mala krátke vlasy a v predu dlhšie...no a do dnes to ľutujem :/ chcem späť moje krásne dlhé vlasy...lebo teras sa mi vkuse točia vyzerá to hrozne a musím si ich vkuse žehliť,a to mojim vlasom tiež škodí,a nechcu rásť..
dlhé, ale čo je veľa to je veľa. Neznášam také vlasaté stvorenia,čo asi chcú zápis v Guinessovej knihe a vyzerá to ako bratranec It...a mimochodom neviem či radíte aj feathercut medzi krátke vlasy,ale aj to má svoje čaro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mne osobne sa páčia dlhé vlasy s postupkou vyzerá to dobre len sa treba starať no mala som také asi tak pred rokom aj mesiacom, dokým som ich z amoku neostrihala od plecia vyššie :/ to som dosť oľutovala... ...ale už sú pod ramená ide to rýchlo
(a až brč by som zas nechcela, ono to potom vyzerá, že to pomaly rastie, ale na druhej strane, aspoň by to vyzeralo hustejšie, nie ako moje rovné
ale veď jemné vlny sú v pohode to aj ja by som chcela :/ šak ale žehličku isto máš (ja nie )
jasne ze mam bez nej by som neprezila
Ja som si predstavila niečo na štýl rihanny - skoro jak na chalana. A taký účes si môže dovoliť len žena s dokonalými črtami tváre.
Inak sa mi páčia aj po krk, a aj dlhé. Každej svedčia iné. Mne krátke nesvedčali.