Budem stručný (ked niečo prvý koment)
Kedy ste sa začali sami seba obšťastnovať? Ako ste to brali?
Ženy/dievčatá, ktoré ste sa prvýkrát s niečím robili (vibrátor,uhorka.) ako panny, aký ste z toho mali pocit? Nečakali ste že prídete o panenstvo uhorkou?
@surikatka oukej, tak ja to zopakujem ešte raz ale už posledný orat, viac sa už nebudem opakovať. Žiadam ťa aby si mi od teraz už len vykal, nemám rád keď mi menej cenný tyka. Uráža má to dosť . to ti hovoril zatiaľ slusne.
@derimax3 Ja nemám rada keď niekto s kým som sa v mojom živote nikdy nerozprávala mi povie že som menejcenná a nejdem sa tu z toho rozdrapiť.... Koho to zaujímá?.. To akože fakt si myslíš že som chalan alebo len chceš byť zaujímavý trolko?.... Nikomu neprídeš týmto vtipný alebo o čo ti tu ide iba sa nad tebou každý pozastavuje jak možeš byt takýto unudený debilko že ťa zabává písať sem takéto debiliny....
@surikatka ale vám všetkým ide o to aby ste boli vtipný v očiach druhych, ale mne stačí keď si to len ja myslím. Mne nejde o to aby ste sa smiali natom čo píšem tu ide o moju spokojnosť
@derimax3 Nič to nemení na tom aké to je smutné alebo ako to povedať že toto čo tu predvádzáš ťa činí spokojným..... Nemám k tebe viac čo dodať rob ako myslíš....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov