pravdupovediac, este som nevidela cinana, ktory by bol pekny (samozrejme nejde len o to), ale ak by som nejakeho takeho spoznala a rozumeli by sme si, tak by nebol problem
birdz je dost zla statisticka vzorka. tu ti kazda baba zahlasuje, ze nie. u nas som poznal dvoch vietnamcov (ci take daco, proste sikmooki (notme, ty skurveny rasista!), ktori toho za par rokov pretiahli viac, nez stihne priemerny birdzak za 10 zivotov.
@narazuvzdornaa to je 4. moznost @Velagranka Ide o priemer. predstav si 10 nahodnych cinanov, a 10 belochov alebo pouzi google. Cize 4. alebo 5. moznost ? @notme no uvidime co z toho bude @Demoniqangel to bude bud 1./2. alebo 3. moznost ? @disorder to bude bud 1./2. alebo 3. moznost ?
mal som pravdu? no mal? vravim, na birdzi niesu dobre statisticke vzorky na take vyskumy vezmi si takeho random zabludilca z pokecu, ktory sem zavesi posilkovu fotku bez tricka. v bare/na ulici/kdekolvek inde len nie tu by ho zasypali podprsenky a nohavicky. tuna dostane 12x "smutne" a 15 takych skaredych komentov od dievcat, ze sa radsej rychlo vrati na pokec.
@notme Ja tomu nerozumiem, že ako je možné, že toľko ázijských chalanov a aj báb sa neuveriteľne dobre oblieka.
Poznám zopár ľudí z Vietnamu, z Kórey, a v porovnaní so Slovákmi je medzi nimi oveľa viac ľudí, čo by som povedal, že majú výborný vkus.
Kórejská spolužiačka mala malého brata, asi teraz začal chodiť na SŠ a ten týpek vyzerá ako model. (tvár + oblečenie).
Tiež kamarátky - Vietnamky sú asi najlepšie oblečení ľudia, čo poznám...
Ale prečo je tomu tak ?
@ps102 je to tym, ze azijsky svet je podstatne materialistickejsi ako ten zapadny. Ak sa obliekas jak vandrak tak este aj vlastna mama ti povie do ksichtu, ze vyzeras jak idiot.
A je to aj tym, ze je tu mrte pokokot ludi a potom musia medzi sebou sutazit aby sa presadili v skole/praci/sukromi. Co znamena, ze chcu byt najmudrejsi, najchudsi, najkrajsi, najbohatsi atd.
@tommyhot Áno, máš pravdu. Zrejme si tú "súťaživosť" prinášajú zo sebou.
Ako som čítal tieto riadky, tak som si spomenul na článok o kórejských školách. Pred zrkadlami cez prestávky stoja doslova rady chalanov, ktorý si upravujú každý jeden jediný vlások na hlave, aby mali úplne perfektné účesy...
Takýchto príkladov tam uvádzali viac.
V našich podmienkach (zatiaľ) nepredstaviteľné
@ps102 tommy bude mat asi pravdu, nemam k tomu co dodat. ked sa nad tym zamyslim, aj ti dvaja sa obliekali dost dobre sice to nebola moja salka kavy (#SWEG #OYEB ...), ale v konecnom dosledku to vyzeralo omnoho lepsie, nez klasicky radoby swager.
nie nepacia, ale taky herec Ken Watanabe mi je dost sympaticky asi preto, ze sa odlisuje od ostatnych a ma viac europske crty... nie je taky klasicky aziat
@xy12345 Kedze som v azijskej krajine nikdy nebola, neviem to moc objektivne posudit. Europania sa mi pacia viac, ale isto by som si aj z aziatov vybrala
@notme no urcite si mal pravdu v tom ze par bab mi to tam hore neodhlasovalo, akoby sa hanbili zahlasovat ano a pod. moznosti, takze ten graf by mohol vyzerat trosku rozdielne, ale nezda sa mi nejak odveci. @31 DDDDDDDDDDDDDDDDD @Nicolkaa To by bolo moc vazne. Ale kludne som tam mohol dat aj simpsonovcov a snehuliakov namiesto tohto @Relieforsaddist si si isty ? Ani by som nepovedal ! @rici135@kristian1112 nic nebojte, nabuduce bude anketa cerveni vs cierni a dokonca nasi hostia zeleni muzi @Borovy co sa ti nepaci na tychto bielych muzoch ?
ja som napriklad nehlasovala, lebo ani jedna "ano" moznost mi nevyhovuje, kvoli tym dodatkom^^ a nerozumiem asi tomu humoru, proste aziat sa nerovna cinan tak ako europan sa nerovna anglican, ked sa pytas konkretne na cinanov, tak ti sa mi vacsinou nepacia
@nicolkaa no, ty teda mas zmysel pre detail..... cinanmi/zltymi som myslel vsetkych sikmakov (aj koreicov aj japoncov .... ) a bielymi som myslel vsetkych bielych (aj americanov, aj bielych juhoamericanov )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
s nikym inym ako belochom/mulatom si neviem predstavit nic mat, uprimne
Ale osobne poznam len Azijcanov v svojom veku cca a mne sa pacia deduskovia jednou nohou na dochodku, takze statisticky sa mi ich paci malo
@4 OK, ale aj tak vas poprosim aby ste hlasovali, aby to bolo co najobjektivnejsie
alebo nudny
žltí muži
@Velagranka Ide o priemer. predstav si 10 nahodnych cinanov, a 10 belochov alebo pouzi google. Cize 4. alebo 5. moznost ?
@notme no uvidime co z toho bude
@Demoniqangel to bude bud 1./2. alebo 3. moznost ?
@disorder to bude bud 1./2. alebo 3. moznost ?
Poznám zopár ľudí z Vietnamu, z Kórey, a v porovnaní so Slovákmi je medzi nimi oveľa viac ľudí, čo by som povedal, že majú výborný vkus.
Kórejská spolužiačka mala malého brata, asi teraz začal chodiť na SŠ a ten týpek vyzerá ako model. (tvár + oblečenie).
Tiež kamarátky - Vietnamky sú asi najlepšie oblečení ľudia, čo poznám...
Ale prečo je tomu tak ?
A je to aj tym, ze je tu mrte pokokot ludi a potom musia medzi sebou sutazit aby sa presadili v skole/praci/sukromi. Co znamena, ze chcu byt najmudrejsi, najchudsi, najkrajsi, najbohatsi atd.
Ako som čítal tieto riadky, tak som si spomenul na článok o kórejských školách. Pred zrkadlami cez prestávky stoja doslova rady chalanov, ktorý si upravujú každý jeden jediný vlások na hlave, aby mali úplne perfektné účesy...
Takýchto príkladov tam uvádzali viac.
V našich podmienkach (zatiaľ) nepredstaviteľné
@31 DDDDDDDDDDDDDDDDD
@Nicolkaa To by bolo moc vazne. Ale kludne som tam mohol dat aj simpsonovcov a snehuliakov namiesto tohto
@Relieforsaddist si si isty ? Ani by som nepovedal !
@rici135 @kristian1112 nic nebojte, nabuduce bude anketa cerveni vs cierni a dokonca nasi hostia zeleni muzi
@Borovy co sa ti nepaci na tychto bielych muzoch ?