snazim sa neziarlit, pretoze prehnana ziarlivost zabija vztah. ano su ludia, ktori mi akosik intuitivne nesedia, vadia a netusim preco, ale mam na to nos. cize pri tejto otazke neviem jednoznacne odpovedat.
Ja som dal pravdu, proste... budem tu uprimný ja viem že si toto bude frajerka čítať ale čo už proste pravda... no musím s tým niečo urobiť chcel som vidieť aj názory iných.. či sú na tom tak zle ako ja očividne však .. asi nie
@darkkizz ani jeden z nás nežiarli si ani neviem predstaviť .. že by som bola s niekym kto žiarli ... mám pár kamarátov čo mali priateľky , ktoré dosť žiarlili .. a stále ich kontrolovali .. asi by mi hlava vybuchla .. na také ja nie som stavaná
keby toto skúsila nejaká čaja môjmu priateľovi počkala by som si ju najprv by som zmlátila ju a potom jeho... ale jeho nie do krvi.. bola by ho škoda... ale toto nepochopím že pičky v košiciach vôbec netolerujú že chlaprec je zadaný a snažia sa... ja sa normálne radšej ani nestarám do priateľa lebo by som fakt nejakú prizabila, čo sa tohto týka som strašný nervák...
nežiarlil by som keby vidím že niekto kupuje mojej frajerke, ktorú nemám niečo, tak nech kupuje vôbec by ma to netrápilo a ani by nemalo prečo, nebudem sa predsa zbytočne rozčuľovať kvôli niekomu, kto za to nestojí
tak hlavne keď spolu chodia von od detstva, tak asi ty s ňou od detstva nechodíš, nie? tak pouvažuj, keby ho chce, tak mala milión šancí s ním byť kým si ty nebol na scéne ale inak žiarlivosť chápem, len toto je iné, on tu bol dlhšie než ty a myslím si že nepredstavuje hrozbu, fakt keby ho chce už s ním dávno je a nie s tebou..
Napríklad jej najlepší kamarát už od detstva je chalan. Ja o ňom viem, poznám sa s nim, viem že sú len kamaráti, a tak či tak mojej priateľke 100 percentne dôverujem. Keby to bol niekto iný, koho nepoznám, tak by ma to nasralo, rovnako aj keby sa to snažila utajiť. Ale napríklad s týmto mi normálne povie že ide s nim von a ja to rešpektujem, sú to predsa kamaráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja som predsa vyjebaaaná zlatá kôpka (Hehe) nenechám sa len tak (Hehe)
Hej, čo tam po nejakom prizabíjaní, ale tričko kupovať, no kto už by toto pochopil ...
požiadala by som ich o náčrt stroja času
Napríklad jej najlepší kamarát už od detstva je chalan. Ja o ňom viem, poznám sa s nim, viem že sú len kamaráti, a tak či tak mojej priateľke 100 percentne dôverujem. Keby to bol niekto iný, koho nepoznám, tak by ma to nasralo, rovnako aj keby sa to snažila utajiť. Ale napríklad s týmto mi normálne povie že ide s nim von a ja to rešpektujem, sú to predsa kamaráti