moj priatel nie je ziarlivy a mne to vadi..ved to ako keby ma ani nemiloval..ale zas kamoska ma nezdravo ziarliveho frajera a uz sa len hadaju,asi to s nim ukonci..
ja si myslim ze zdrava, opakujem zdrava ziarlivost , je v poriadku....ak chalan neziarli, baba moze mat pocit, ze ju nelubi...
ale zase prehnana ziarlivost moze vztah znicit.. nikto netuzi potom, aby mu ten druhy robil hystericke sceny kôli uplnym banalitam, no nie? takze chalani, ziarlite, ale nerobte nam zbytocne sceny, moze to dopadnut zle...
Ja proste ziarlim jak sfina, a myslim ze kazdy chalan musi ziarlit aspon trosku, no niekto sa ovlada a vie, ze je to cele blbost a niekto sa proste necha uniest vzdy ked sa naskytne prilezitost...
Ja sa snazim a vychadza mi to ale niekedy to proste nejde a zacnem sa vypytovat divne otazky a ta moja uz potom vie co je vo veci.
je to o dovere. poznam XX dvojic, kedy chalan ci dievca nechce pustit svojho partnera do baru/ na diskoteku, lebo ziarlia a potrebuju ich mat pod dozorom. ale podla mna, v kazdom vyspelom vztahu, si ludia musia uvedomit, ze sa chodi von bavit= s kamosmi si zatancovat, pokecat a NIE balit niekoho noveho..a prezivat sex.dobrodruzstva..
vcera som si cez messengera pisal s kamaratkou a jej priatel mi v priebehu prvych 5 minut stihol niekolko krat do webkamery ukazat "fakera" a potom este aj napisat "fuck you"... ked som sa jej pytal, ze preco to robi, ona povedala, ze je ziarlivy... ja si zas myslim, ze je kreten...
Ja som ziarliva, ale zas viem, ze ak mu budem na oci vyhadzovat kazdu babu, s ktorou sa bude rozpravat, tak to uz nebude ziarlivost, ale obmedzovanie. Takisto aj on. Vyzera ze neziarli, preto som skusila minule pokus, povedala som nejaku taku narazku, navonok vyzeral pokojne, no ked som sa mu pozrela do oci, mala som pocit, ze vyleti na toho chalana a roztrha ho, krasny pocit, vazne...
ja ziarlim len tak zdravo a ani to nedavam najavo.proste najskor porozmyslam ci prave to na co ziarlim nerobievam aj ja apotom uz doverujem.ale vsetko si overujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
PREDSA PARANOJA!!!!!
nemozem si pomoct...
a furt mi vravi..
"sak prestan, neziarli, sak nemas preco..."...
ale to sa neda...
ale zase prehnana ziarlivost moze vztah znicit.. nikto netuzi potom, aby mu ten druhy robil hystericke sceny kôli uplnym banalitam, no nie? takze chalani, ziarlite, ale nerobte nam zbytocne sceny, moze to dopadnut zle...
Ja sa snazim a vychadza mi to ale niekedy to proste nejde a zacnem sa vypytovat divne otazky a ta moja uz potom vie co je vo veci.
Na svete sú 3miliardy chlapov ako že nemám na koho???!!!! Proste si ju strážim...