myslim , ze ziarlivost je potrebna...teda samo, ze nie prehnana!napriklad mne sa paci, ked vidim, ze moj xalan na mna troxa ziarli, lebo aspon viem, ze mu na mne zalezi...vies?a myslim, ze kazdy, kto lubi, obcas ziarli
jasne ze ked lubim tak ziarlim. Aj ked netreba to prehanat. Keby som neziarlila tak to by bolo asi tak ze by mi bolo jedno ci mi ho nejaka ina preberie alebo ci ma s nejakou podvedie... a samozrejme ze mi to nie je jedno. Napriklad s mojim ex ked som na nieco ziarlila tak som sa to snazila obratit na srandu a to iste aj on a dost sme sa spolu nasmiali Ale to bolo len v pripade ze neslo o nic vazne. Lebo pokial by islo o nieco vaznejsie tak to treba riesit vazne a nie s ustami od ucha k uchu...
Ziarlivost, ziarlivost Ja neziarlim pokial necitim, ze je moja pozicia ohrozena=ked mam pocit, ze som pre toho mojho naljepsia..ale ako nahle sa vyskytne nieco co mu na mne vadi a navyse viem, ze me kontakt s inymi babami, tak sa zacinam citit neisto, ale neviem, ci sa to da nazvat ziarlenim.. mozno.Ale vseobecne sa snazim doverovat a nepouzivat zbytocne vymyslene pripady.A z druhej strany som este neikdy nepocitila az taku ziarlivost, mozno len raz..(ale nebrala som to tak) proste chalan nemal rad, ked som sa prezvanala alebo si pisala s inymi, ale vtedy mi to nevadilo pretoze som ho velmi lubila, tak som bola ochotna sa toho vzdat.. Ale inak prehnanu ziarlivost, ktora by mi brala moju osobnu slobodu by som nikdy netolerovala..
.. P3tula, lebo ja poznam aj takych ludi,ktorí žiarlia aj keď nemajú na čo..aj ja som bývala taká..ale už som sa konečne spamätala...ľutujem chorobne žiarlivých ľudí..aj keď : dôveruj,ale preveruj..
No o tej chorobnej ziarlivosti nemozem ani pocut!!! Je to strasne.. Moja mama ma (uz) manzela a on je strasne na nu ziarlivy.Napr ona ani nemoze doniest z roboty nejake cokolady, ked dostane, bez toho aby sa jej neopytal , od koho to dostala a j eschopny jej neverit, ak povie ze dodavatelia to doniesli celemu oddeleniu. Toto ma fakt nenormalne nasiera, pretoze tymto spravanim vlastne davame tomu druhemu najavo, ze si ho necenime ani natolko, aby sme mu veril, ze nebude podvadzat na kazdom kroku. A tym mu vlastne kradneme aj osobnu slobodu.. a ked niekoho lubim , tak chcem aby bol slobodny, lebo to je , aspon podla mna, velky diel zo stastia, ci nie??
P3tula...a na co by si mala byt taka ziarlivka?tak ak napriklad ziarlis na niaku babu ze ti nebodaj prebera chalana,kasli na to!!ide to,da sa,aj ja som bola chorobne zavisla..alebo si napis na papier slovo:Ziarlivost a potom to uplne dotrhaj so slovami :tejto vlastnosti som sa prave zbavila a uz ju nikdy neziskam spet...Alebo ak sa kvoli ziarlivosti velmi trapis,zadovaz si psa a vyplnaj si s nim volny cas,prides tym na ine myslienky,uvidis aky je svet v skutocnosti .
ja som ziarliva asi takym stylom, ze ked mi zalezi na nejakom chalanovi, tak sa bojim ze mi ho nejaka prebere, hlavne ked spomina furt nejake kocky ale zase neziarlim tak ze by som chlapovi zakazala vsetky kontakty s chlapom keby som to spravila tak sa hned zverim psychiatrovi do ruk
ked niekto ma nejaky podnet na to,aby ziarlil,tak je to este v norme,ale ked ta obmedzuje,ze chces ist s kamoskami von bez bocnych umyslov,tak to uz je v keli,to nenaaavidiiim!!!! ale aj ja trosku ziarlim :o)
no necitala som prispevky ale ja som hrooozne ziarliva........teda ked mam na koho žiarlit.....ale aj moj priatel je dobre žiarlivý...niekedy to lezie na nerv....podla man každz kto miluje žiarli...aj tí čo tvrdia že ee
tak podla mna je ziarlivost v mensej miere f poho,,dokonca sa mi to paci ,,ked na mna ziarli moj chalan, je to taky good pocit, ked viim, ze mu na mne zalezi a ze ma nechce stratit ..achhh..noo..ale zase, ked sa to prehana, tak je to to najhorsie, co moze byt..naozaj ,,uplne viem si to predstavit..moj dobry kamos a kamoska mali zvlastny vztah, every day sa hadali a pritom sa milovali tak straaaaaaasne moc ze su uz ted spolu treti rocik a ja im drziim palecky
ale presli si uz vselicim..ten kluk je hrozne ziarlivy a uz velakrat chcel spachat samovrazdu a to ani nevedel co sa presne deje..proste je to strasneee.. ,,nechcite zazit, ja som ho uz zoparkrat zachranila, ked chcel naposledy skakat z okna prislo mi ho strasne luto a nechapala som, ako si mozu osoby, ktore sa tak strasne moc lubia, navzajom tak strasne trapit
no tak ja ziarlim na swojho staršieho brata newim prečo ale ziarlim proste wždy ked ma nejaku nowu babu tak ju nemam rada sice neskor sa spriatelime ale zo začiatku je to uplne strašnee sa citim tak jak keby mi ho celeho zobrala a už ma nemal rad
Ja som dosť žiarlivá ale sem tam taka menšia žiarlivosť neubliži skor tomu druhemu daš najavo že ho maš rad a že ti vadí.....ale moj priatel ten je velmi žiarlivý tooo niekedy až moc ale tak vie sa krotiť....takže žiarlivosť neubliži ak je v tej normalnej norme
kocky mozem sa vam zdoverit?este nikdy som o tom s nikym nehovorila a neviem ako si mam s tym poradit. Mam priatela uz pomerne dlhsiu dobu, vsetko je dobre, len mi vadi, ze sa neviem zbavit svojej primitivnej ziarlivosti. Vzdy ked ide niekam sam von tak potom sondujem ako bolo pritom si takto zistujem ci tam nebola nahodou nejaka ina baba a tak podobne. aj ked mi povie, ze bola tam ta a ta a ta tak sa vyzvedam ako vyzerali a tak podobne. no a potom ma to stve, proste na to ziarlim. Minule sme boli spolu v kine aj s jeho partiou a som ho pristihla ako cumel na jednu babu ked odchadzala na zachod a aj ked sa z neho vracala no ma islo normalne rozpucit od jedu. som sa potom normalne urazila a on vobec nechapal co sa deje a ja som sa hanbila mu to povedat lebo to bola absolutne primitivna a stupidna vec. som sa hanbila ako pes a potom som aj plakala ako som to mohla vobec dopustit sa dat takto vytocit pritom viem ze ma lubi aj ja jeho no sa neviem nikedy preniest nad tym ako sa zakukal na nejake dievca alebo ze mu niekde ostali oci dlhsie ako mali. musim byt riadny ziarlivec vsak? ja proste neznesiem ziadnu zensku spolocnost v jeho pritomnosti ale musim priznat ze iba ak ide o nejake fakt kocky. tak na toto si asi aj sama odpoviem. mam sebavedomie uplne v haji, ze? ale on na mna absolutne neziarli myslim ze je to aj preto. vadi mi ze neziarli a ja sa spravam ako koza a on potom nechape. co mam robit? dakujem za pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
maryinka tak ked nema preco ziarlit tak preco by ziarlil?
no necitala som prispevky ale ja som hrooozne ziarliva........teda ked mam na koho žiarlit.....ale aj moj priatel je dobre žiarlivý...niekedy to lezie na nerv....podla man každz kto miluje žiarli...aj tí čo tvrdia že ee
ale presli si uz vselicim..ten kluk je hrozne ziarlivy a uz velakrat chcel spachat samovrazdu a to ani nevedel co sa presne deje..proste je to strasneee.. ,,nechcite zazit, ja som ho uz zoparkrat zachranila, ked chcel naposledy skakat z okna prislo mi ho strasne luto a nechapala som, ako si mozu osoby, ktore sa tak strasne moc lubia, navzajom tak strasne trapit