Ahojte, som v Bratislave na internáte a som proste bisexuál ale viac na chlapcov. A sused oproti je môj kamarát a má také viac vypuklé žily na rukách a mne sa to strašne páči dovolil aby som sa ich chytal. Aký na to máte názor???
Fuuuj žily neznášam blee!
Ale keď už, tak trochu nechápem tej otázke... o čom si mám čo myslieť?? O tom, že sa ti páčia žily alebo, že ti ich dovolil chytať alebo čo??
@viko143
Opäť nechápem... Čo s tým, že ti dovolil dotknúť sa ich? A na toto sa pýtaš ľudí aký majú na to názor?
Nechápem tú súvislosť...
To ako keby, že dovolím nejakému dievčaťu, aby mi chytalo ruky a aby ocenovala ich hebkosť... čo si o tom myslíš??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Je to fakt sexi
Možno to v nás vyvoláva pocit že je ten chlap dosť silný na to aby bol našich ochrancom a pod .
#dreamofnurse
Ale keď už, tak trochu nechápem tej otázke... o čom si mám čo myslieť?? O tom, že sa ti páčia žily alebo, že ti ich dovolil chytať alebo čo??
Opäť nechápem... Čo s tým, že ti dovolil dotknúť sa ich? A na toto sa pýtaš ľudí aký majú na to názor?
Nechápem tú súvislosť...
To ako keby, že dovolím nejakému dievčaťu, aby mi chytalo ruky a aby ocenovala ich hebkosť... čo si o tom myslíš??