ja mam take jedny BARCA barcelonské z barcelony=Dváá tak tie nosievam =Dhá.ale inak pančušky niako nie,neznesiem to mňa to škre ...ale zas mam 1ny co stali liter a su kvalitne dobry material.
Jasné, že nosím pančuchy obyčajné hrubé, nie detské vrúbkované ale obyčajné farebné pásikavé, kvietkavé....a väčšinou si do nich zakašem aj tielko....nepotrebujem predsa celoživotnú antikoncepciu
nenosím nič, silónky mi vadia pod nohavice a je mi s nimi väčšia zima...
keď si dám sukňu tak silónky alebo legíny a pod nohavice nič... na to aby som sa obliekla fakt teplo musí byť menej ako -20°C... ja som schopná prežiť zimu v jesennej bunde a pritom keďže chodím veľa pešo trávim vonku dosť času. človek si zvykne na všetko, keď chce ja sa len vždy usmejem, keď sa ma niekto opýta, či mi nie je zima, že som z Oravy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a je to oveľa lepší pocit, aspoň mi nohavice nepadajú, to úplne najviac neznášam.
Keď už, tak silónky...
keď si dám sukňu tak silónky alebo legíny a pod nohavice nič... na to aby som sa obliekla fakt teplo musí byť menej ako -20°C... ja som schopná prežiť zimu v jesennej bunde a pritom keďže chodím veľa pešo trávim vonku dosť času. človek si zvykne na všetko, keď chce ja sa len vždy usmejem, keď sa ma niekto opýta, či mi nie je zima, že som z Oravy...