Viem, je to mozno trochu detinske, ale xcela by som na Birdz-i najst nejakyx kamosov... Ani vlastne neviem ako som sa sem dostala a teraz, ked sem kamoska nexodi, nemam si tu s kym pisat... Poradi mi niekto akou cestou mozem najst na Birdz-i nejakyx ludi,
ja tu ziadnych nema, vlastne mi staci forum a prispievanie do diskusii, neviem, mna nejak nelaka sa tu s niekym zoznamovat ...a este nieco, vacsine ludom vadi, ked niekto pise x...prestan a tak niekomu napis ..
skus komentovat blogy,albumy a tak a prispievat do for,on sa niekto ozve alebo odpise na koment,alebo mozes skusit len tak nahodne na koho kliknes mu napisat,ved to je len na nete tak ked neodpise ide dalsi
noo nepoviem nič nové: komentovať fotky, blogy atd...ja som bol na začiatku tiež trocha stratený, nikoho som nepoznal...a teraz si môžem povedat, že som si tu našiel kamarátov
nájdeš si niekoho vo fóre alebo čo ktory ta zaujme podla nazorov,fotky... proste vselico a bud mu napises ze ta to zaujalo alebo daco okomentujes sa podakuje a daku temu nahodite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
uz v prispevku predomnou mamradadeli napisala "...a este nieco, vacsine ludom vadi, ked niekto pise x..."
a je to globalny problem
Inak AHOJ Gabrielle248 ..
inak hovoris ze nove mesto nad vahom ? zaujimave ze som ta nikdy nevidel
a ja pouzivam slovo trapne nie len v jeho pravom zmysle ale aj v zmysle ze hrozne
A ja si rada popisem
pisat si o hocicom mozes s hocikym a nemusi to byt tvoj kamos
ked kces len zabit nudu tak napis kazdemu TS ktory ti tu prispel a ked ti len polka odpovie tak sa nudit nebudes ...
takze len pis pis a pis snad najdes niekoho kto ti bude vyhovovat a bude super kamos