neberiem to ako zlozvyky, som to proste ja, zmierila som sa so sebou
ale vo všeobecnom ponímaní mám strašne veľa zlozvykov - či cigarety, pukanie si prstov, hrbenie sa, rada si rozškrabávam chrasty (maniak, čo už), kedysi som si obhrýzala nechty, ale nad tým sa mi podarilo zvíťaziť alebo si často ruky umývam napríklad... a som dosť plánovitý človek, aj keď toho sa už pomaly zbavujem, je to náročné na psychiku, keď si spravíte plán a niekto vám ho nabúra... ale hlavne som strašne lenivá ale ja to beriem, som to ja pokiaľ ma to nelikviduje nemám sa toho prečo zbavovať...
rozpravam sa zo zvieratmi ako s ludmi, da sa to povazovat za zlozvyk? napr. idem do obchodu a blizko mna je nejaky pes napr. no a ja na neho zacnem svoje ale mama ma uz raz upozornila, ze by som sa mala krotit, ze co si pomyslia susedia ked spoza plota pocuju rozne zvuky a jeden hlas, kt akoby sa rozpravalsam so sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale zas, nechty by som si fakt mohla prestať hrýzť. a tiež by som mohla prestať ponocovať
ale vo všeobecnom ponímaní mám strašne veľa zlozvykov - či cigarety, pukanie si prstov, hrbenie sa, rada si rozškrabávam chrasty (maniak, čo už), kedysi som si obhrýzala nechty, ale nad tým sa mi podarilo zvíťaziť alebo si často ruky umývam napríklad... a som dosť plánovitý človek, aj keď toho sa už pomaly zbavujem, je to náročné na psychiku, keď si spravíte plán a niekto vám ho nabúra... ale hlavne som strašne lenivá ale ja to beriem, som to ja pokiaľ ma to nelikviduje nemám sa toho prečo zbavovať...
Ale ono to ešte nejaký čas potrvá. Hádam do nejakej 60tky