Mne osobne stále chýba "diskusie/ankety kam som prispel/a" zoradené od tých kam pribudol naposledy príspevok...
Niektoré diskusie tým podľa mňa "umierajú" lebo ja osobne, pokiaľ niekto neprispeje vyslovene s odkazom na mňa, tak sa mi nechce hľadať každú diskusiu/anketu do ktorej som prispela, či tam náhodou niečo nepribudlo...
mne sa nepáči.. ak v možnostiach ktoré presahujú pod graf... ako napríklad tmavozelená a ďalšie farby... a ak v nich zahlasuje viac ľudí (no práve v tejto ankete to nie je) tak sa nicky nezalamujú.... mi to pripadá tak čudne.... trebalo by to ešte nejak premyslieť... napísala som to ako trubka, ale myslím že sa to dá pochopiť @tomas nedá sa to nejak urobiť?? či to je schválne??
@admin ...a inak... to nevadi, ze zas vsetko ostatne nefunguje, lebo funguje forum? ako napriklad listy v TS, horna lista pri otvoreni TS, spomaleny birdz, neukazovanie novych stavov priatelov...
nepaci sa mi to, ze sa vysledky v anketach zobrazuju vedla grafu a to, ze hlavny zakladatel ankety/diskusie je tak nevyrazny. (no mozno si len musim zvyknut). inac je to super
a velmi velmi chvalim @tomas a - konecne funguje vyhladavanie
Ano, presne ako pise @Galinka ...dokonca teraz tu taku funkciu nevidim uz vobec. Ak by to nebol moc velky problem (nevyznam sa v tom, ale tak uznavam, ze asi moze byt), bolo by super keby sa sem taka funkcia vratila. Myslim si, ze by to bolo velmi velke skvalitnenie fora, diskusie by sa mohli viac rozvinut, mohli by vznikat aj dlhsie diskusie, ktore by sledovalo aj viac ludi, myslim si ze by dokonca mohlo pribudat menej povrchnych prispevkov, diskusia by mala moznost rozvijat sa detajlnejsie a do hlbky...
Nehovoriac o zvedavosti. Velmi casto prispievam do tem, ktore ma niecim naozaj mimoriadne zaujali a bolo by mi luto prist o nove prispevky (ktore by niekto pridal po predchadzajucom najdeni diskusie vo vyhladavani) a tiez o moznost reagovat na ne.
Dalsia vec je vyhladavanie a rozdelenie do tem (v lavom stlpci). Nemam chut momentalne pouzivat jedno ani druhe, pretoze ak pridam prispevok do rok starej diskusie, vobec nikto si to uz ani nevsimne. Takto vlastne uz den stare diskusie upadaju do zabudnutia. A teda vyhladavanie a kategorizacia stracaju svoju hlavnu ulohu a to je skoda.
A aby som sa vyjadrila aj k téme. Myslim si, ze forum je teraz este prehladnejsie
áále.... @tomas sa tu snaží a vám sa stále niečo nepáči.... ja som spokojná. Ale treba si ešte na to zvyknuť. Mám rada zmeny na birdzi, aspon to nie je také jednotvárne ... vždy je tu niečo nové a to sa cení len tak ďalej
Inak ale (nemyslim teraz nikoho konkretneho, len som si to tak vsimla v diskusiach) napadla mi jedna vec, netyka sa vzhladu fora (A)
Napisem niekde nieco, co sa mi paci (myslim to uprimne, nemam ziadne ine umysly, len vyjadrit svoj pocit) - a je to akoze pchanie do zadku.
Napisem nieco, co si myslim, ze je naozaj dobry napad, resp. mozno pozitivna kritika - a uz je to pindanie.
Nemyslim tym ani seba, ani nikoho (proste uz si nepamatam), len jednoducho viac krat som si to uz vsimla, je to iba taky postreh Tak len aby ste vedeli, ze niekedy aj kritika aj pochvala je myslena uplne uprimne a najma v dobrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Neak sa mi to nepáči...hlavne naboku tie kategorie...ale tak nič ine mi neozstava,len si zvyknuť
podla mna dizajn, ktory bol pred tymto bol zatial najlepsi zo vsetkych vasich novych pokusov...
Niektoré diskusie tým podľa mňa "umierajú" lebo ja osobne, pokiaľ niekto neprispeje vyslovene s odkazom na mňa, tak sa mi nechce hľadať každú diskusiu/anketu do ktorej som prispela, či tam náhodou niečo nepribudlo...
a velmi velmi chvalim @tomas a - konecne funguje vyhladavanie
lepšie by podľa mňa bolo keby napravo nieje zbytočne prázdne miesto ak sa tam nič neplánuje dávať, proste širšie príspevky...
a ešte sa mi zdá že sú tu menšie písmenká, ale to asi je len dojem
Nehovoriac o zvedavosti. Velmi casto prispievam do tem, ktore ma niecim naozaj mimoriadne zaujali a bolo by mi luto prist o nove prispevky (ktore by niekto pridal po predchadzajucom najdeni diskusie vo vyhladavani) a tiez o moznost reagovat na ne.
Dalsia vec je vyhladavanie a rozdelenie do tem (v lavom stlpci). Nemam chut momentalne pouzivat jedno ani druhe, pretoze ak pridam prispevok do rok starej diskusie, vobec nikto si to uz ani nevsimne. Takto vlastne uz den stare diskusie upadaju do zabudnutia. A teda vyhladavanie a kategorizacia stracaju svoju hlavnu ulohu a to je skoda.
A aby som sa vyjadrila aj k téme. Myslim si, ze forum je teraz este prehladnejsie
Napisem niekde nieco, co sa mi paci (myslim to uprimne, nemam ziadne ine umysly, len vyjadrit svoj pocit) - a je to akoze pchanie do zadku.
Napisem nieco, co si myslim, ze je naozaj dobry napad, resp. mozno pozitivna kritika - a uz je to pindanie.
Nemyslim tym ani seba, ani nikoho (proste uz si nepamatam), len jednoducho viac krat som si to uz vsimla, je to iba taky postreh Tak len aby ste vedeli, ze niekedy aj kritika aj pochvala je myslena uplne uprimne a najma v dobrom
Ved je to uplne neprehladne, divne , cele tabulkove...och chyba mi stary birdz. A teraz uz aj stare forum stara nastenka, stara hlavna stranka.
A chcem krizik na Moj Birdz na schovavanie komentov !
» www.birdz.sk/grupa/81/...
Este dva taketo posuny hlbsie do ...... a fakt si Birdz zo zarmutkom odstanim zo zaloziek