fuj, ani pozrieť na kkotkov čo chodia polonahí s pomaľovanými riťami dožadujúci sa akýchsi práv...dpč. ja som gay a sa mi to hnusí...ak sa chcú brať, nech idú do nemecka tam ich zosobášia...a výchovu detí by som chlapom nezveril, je to na hlavu, decko potrebuje matku a čo dvaja chlapi, čo mu dajú ceckať po narodení...ženy nepoviem, tie sú predsa jemnejšie majú viac materinskej lásky, ako odroni, ktorí myslia iba na skákanie v posteli a decko sa musi na to dívať ...
nech idú do pi...aj s ich pochodmi....
Nie, lebo 50% účastníkov sú heteráci, ktorí tam chodia robiť akurát hanbu LGBTQ+ ľuďom. Však sa stačí pozrieť aj na hetero birzdáčky čo sa ho zúčastnili a boli tam oblečené jak kurvy na gangbang akciu. Potom tam chodia LGBTQ+ ľudia čo sa tam chodia akurát opiť a nájsť si nejakého sexuálneho partnera poprípadne tam chodia pohoršovať ostatných... A potom tam je asi tak 10% normálnych LGBTQ+ ľudí, ktorí si tam skutočne chodia vybojovať svoje práva.
Ale môj názor je taký, že tieto LGBTQ pochody sú od veci. Načo sú dobré? Každý má právo byť chorý. Ale keď niekto je hrdý na to, že je chorý, tak to mi moc zmysel nedáva. Prečo ľudia s elilepsiou alebo vozičkári nerobia pochody? Niekto môže namietať, že to nie je choroba alebo porucha, ale moja otázka je – čo to potom je? Zjavne je fyziologia človeka uspôsobená troška inak no…
Nezúčastnil, neplánujem, ale nemám nič proti ľuďom, ktorí sa zúčastňujú. Mám dokonca aj kamaráta gaya a je úplne normálny chalan. Netreba takýchto ľudí hneď odsudzovať, väčšina z nich sa totiž správa slušne a ani by ste to na nich nepoznali. Je iné, ak sa niekto prezlieka alebo chce preoperovať, to už mi príde choré, hoci je to stále jeho voľba.
@zajko1211@18 nepleť si argumentáciu s podrývaním a provokovaním. No jediný, kto tu niekomu nadáva, si ty a neznížim sa na tvoju úbohú úroveň, aby som ťa tu urážal a napádal invektívami. Máš tu XY nickov, odjakživa, čo si tu, som ťa nikdy neurážal a nenadával ti, na rozdiel od teba - ty osočuješ a urážaš každého, s kým nesúhlasíš alebo kto si dovolí nesúhlasiť s tebou. Píšeš jednoducho nezmysly a podľa toho, čo si tu napísal, asi u teba platí: "podľa seba súdim seba".
Čo tak rozvedení otcovia, slobodní či vdovci? Či tí, ktorým bolo dieťa zverené do opatery... prečo by chlap sám nemohol vychovávať dieťa? Čo tu píšeš sprostosti o "ceckaní" či o skákaní v posteli?? Ešte si nepočul o tom, že niektoré ženy nekoja svoje dieťa vôbec? A ty si ako decko sledoval svojich rodičov pri skákaní v posteli?? Nie každý rozmýšľa len tým, čo má medzi nohami.
A ani tie duhove pochody nie su len o exibicionistoch, ktorí sa potrebujú predvádzať... Ty mozes davat na papulu akurat tak niekomu, ako si ty sam. Ty si skutočne "ukážkový príklad" pokory a kresťanského vzťahu k svojim blížnym...
@salora@25
ty idiot, kde v Biblii sa píše o dúhových pochodoch??? a ideš ich prirovnávať ku kresťanstvu, tebe fakt dobre jebe...
idz sa vysrať, lebo ti tie hovna zmagorené tlačia na mozog...
@zajko1211@26 kde píšem o tom, že je v biblii niečo o dúhových pochodoch a kde presne ich prirovnávam ku kresťanstvu?? btw. primitív, ako ty, ma nemôže uraziť...
@salora@27
druhý raz radšej kopni nohou do radiátora, ako ma svojimi idiotinami oslovovať a zbytočne vyvolávať škriepky...
ja na teba nie som zve-da-výýýýýýý!!!!
argumentovať nevieš ale urážanie ti ide vynikajúco... bukvicu zasranu mas v trenkach... ak nahodou zavitam na Slovensko, dufam, ze ta nestretnem niekde v Žiline, hned by som mal pokazeny deň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nech idú do pi...aj s ich pochodmi....
Oni samôžu akurátne poje....
Ale môj názor je taký, že tieto LGBTQ pochody sú od veci. Načo sú dobré? Každý má právo byť chorý. Ale keď niekto je hrdý na to, že je chorý, tak to mi moc zmysel nedáva. Prečo ľudia s elilepsiou alebo vozičkári nerobia pochody? Niekto môže namietať, že to nie je choroba alebo porucha, ale moja otázka je – čo to potom je? Zjavne je fyziologia človeka uspôsobená troška inak no…
tak necháp, tvoj problém, keď je niekto debil, debilom aj zostane....
ty si zrejme tiež liberálna bukvica, keď tu pritakávaš pridrbancom....
kde som to o sebe tvrdil... salora je už dobre známi tým, že len podrýva a provokuje...dal bych mu hneď na papuľu...
si tu dva dni s cestami a nejak si premúdreli, zrejme patríš k týmto vydrbaným liberálikom a chujom...
Čo tak rozvedení otcovia, slobodní či vdovci? Či tí, ktorým bolo dieťa zverené do opatery... prečo by chlap sám nemohol vychovávať dieťa? Čo tu píšeš sprostosti o "ceckaní" či o skákaní v posteli?? Ešte si nepočul o tom, že niektoré ženy nekoja svoje dieťa vôbec? A ty si ako decko sledoval svojich rodičov pri skákaní v posteli?? Nie každý rozmýšľa len tým, čo má medzi nohami.
A ani tie duhove pochody nie su len o exibicionistoch, ktorí sa potrebujú predvádzať... Ty mozes davat na papulu akurat tak niekomu, ako si ty sam. Ty si skutočne "ukážkový príklad" pokory a kresťanského vzťahu k svojim blížnym...
ty idiot, kde v Biblii sa píše o dúhových pochodoch??? a ideš ich prirovnávať ku kresťanstvu, tebe fakt dobre jebe...
idz sa vysrať, lebo ti tie hovna zmagorené tlačia na mozog...
druhý raz radšej kopni nohou do radiátora, ako ma svojimi idiotinami oslovovať a zbytočne vyvolávať škriepky...
ja na teba nie som zve-da-výýýýýýý!!!!
si jednoducho duševný maloroľník... AMEN
idz sa vysrať ty bukvica zasraná....
a daj mi pokoj...
to iba chuja teší, že stále niekomu znepríjemňuje život...
argumentovať nevieš ale urážanie ti ide vynikajúco... bukvicu zasranu mas v trenkach... ak nahodou zavitam na Slovensko, dufam, ze ta nestretnem niekde v Žiline, hned by som mal pokazeny deň...