Ja mám taký názor,že tuná na Birdzi sú tí najdivnejší ľudia na svete. Ale vážne. toto je podľa mňa komunita zvláštnych ľudí.. takým svojským sposobom a kazdy v inej miere,ale je.
všetci kokoti zo slovenska si našli spoločný web a tým je birdz, a "vedenie" tohto portálu si plnia reprezantačnú úlohu nadovšetko, sú to tý najvačší kokoti pod slnkom.
Nikoho tupšieho tu fakt nepoznám( žerie mi nervy,kým bol gay,bolo dobre . Azda už len ten 14 ročný čo sa furt pýta ako si ho má vyhoniť a ešte tu bola kedysi taká pí ... čo jej furt dačo bolo,furt bola chorá,furt ju niekto bil,znásilňoval,týral ...
vseci co sme na birdzi sme divni- a je jedno ako divni- introvert, psychopat, blazon, zakomplexovany....proste na birdzi su taki co nie su spokojni v normalnej ludskej spolocnosti- ze v normalnej spolocnosti su nic moc a preto si hladaju utechu na internete na komunitnom portale kde su ludia im podobni a tak diskutuju casto na vymyslene temy len preto aby aspon nejako zabili ten vsetok cas co travia vacsinou doma u pc (ti "normalni" ani nevedia co je to birdz . a nehovorim ze ja som vynimka
ale je rozdiel byť divný a snažiť sa byť divný, lebo momentálne to je "cool"... myslím, že tu je úplne také isté zloženie ľudí, ako hocikde inde... drvivá väčšina normálnych a možno do 10% trochu iní ľudia
@rapid och(skoro som infarkt schytala) to co je za gramatiku ? (tak nepise ani clovek ktorý je 2 roky na SR a je z Nemecka - t.j. gramatika je unho ovela lepsia )
najprv som si myslela ze nemas na klavesnici Y (1/5 !) ale "nazory"si dal s Y
a divnY ? no ja som divna vsetci ludia ,ktorých poznam su divny,....
nech si hovori kto chce co chce vsetci sme svojim sposobom divny
a otazka na zaver : Co budes mat z toho ked zistis nick danej najdivnejsej osoby na B ?
také ťažkokaliberné komplimenty ako "zvláštny/a" nerozdávam len tak zadarmo, takže verejne sa k tomu nejdem vyjadrovať, oni to o sebe všetci vedia a ostatní to nemajú prečo vedieť
všetci sme svojim spôsobom zvláštni a jedineční, každý jeden sa tu prejavuje ako individualita, ako jednotiivec sem - tam si lezieme na nervy, sem - tam sa nenávidíme, sem - tam si skočíme do vlasov kvôli rozdielnym názorom, ale v podstate sa máme radi TO SME MY, BIRDZÁCI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Chodia sem haluzní ľudia 2/3 sedí non-stop doma a nudia sa... Sú to introverti...
a kto je tu divný? ...takých je veľa.... napríklad ja =D
ja sa nevyznám ani sama v sebe...
myslela si @zajkousko - a, predtým zajko33, od ktorého je tu ale kopa šľahnutejších
inač @bebekex to asi hneď na začiatok vystihla
@patricino
ĎAKUJEM chlapci za opravu
Nikoho tupšieho tu fakt nepoznám( žerie mi nervy,kým bol gay,bolo dobre . Azda už len ten 14 ročný čo sa furt pýta ako si ho má vyhoniť a ešte tu bola kedysi taká pí ... čo jej furt dačo bolo,furt bola chorá,furt ju niekto bil,znásilňoval,týral ...
Vyplut zo seba co ma trapi, alebo co som zazil a s nikym koho poznam sa s tym nechcem zdoverovat...
Potom su tu ludia vselijaky, proste taka zmes, ktoru nikde pokope nenajdes.
Mnoho roznych nazorov na vselico.
To je podla mna perfektne.
Rad sa dozviem nazor ludi na veci, aj ked sa s ich nazorom absolutne nestotoznujem...
Ale clovek ma moznost sem prist a oboznamit sa ako tieto individua tu funguju
Skus napisat nejaky blog, ci uvahu na FB, ako dopadnes...
tí čo ma odsudzuju , označujú za tupého a šľahnutého, tomu vo svojích 17. rokoch najlepšie rozumejú, Ďakujem
moje vrúcne modlitby za vás birdzákov budú určite raz vyslyšané......
filip
"Ahoj myláčk, ceš so mňou chodyť? Ja ta ľúbym!" tak ťa vyhodí von oknom a poleje ťa kyselinou (teda pokiaľ to nebude nejaká pi*a)
...alebo keď budeš chcieť niekoho na súde žalovať, tak si o tebe tiež niečo pomyslia
možností, ako vďaka neznalosti gramatiky budeš vyzerať ako totálni idiot patriaci niekam do ústavu je veľa
*totálny idiot
úradné papiere by som si nechal skontrolovať
neviem čo riešiš. možno neviem gramatiku ale som v pohode
"možno neviem gramatiku ale som v pohode" ako vieš, že si v pohode? mne sa v pohode nezdáš
šak sa poznám som jednoducho super to že tebe sa nepozdávam nič neznamená
@62 priemerni birdzaci proste
najprv som si myslela ze nemas na klavesnici Y (1/5 !) ale "nazory"si dal s Y
a divnY ? no ja som divna vsetci ludia ,ktorých poznam su divny,....
nech si hovori kto chce co chce vsetci sme svojim sposobom divny
a otazka na zaver : Co budes mat z toho ked zistis nick danej najdivnejsej osoby na B ?
odpoveď na otázku na záver: budem informovanÝ
@michaeldevega
Je tu kopa blbých a divnych ľudí, ale Filipko k ním nepatrí
heh, zneuctiť by ma chcela, potvora jedna
ale ja sa nedám ........filip