Baby neviem presne prečo-som totiž muž, ale zdá sa mi u vás- vo väčšine-nie úplne všeobecne zvláštne to, že keď stretnete nejakého normálneho( milého, dobrého a trpezlivého-aj taký sa nájde chalana, tak je vám často ukradnutý, ale akonáhle príde niekt
Aby sa to tu nezmenilo na naťahovanie mačky s myšou(najivna a mcvpn)-role si dohodnite potom , tak skúste aj iní vysloviť názory...
P.S. zuzusqua... poprosím tú adresu, kde su tie milé, skomné dievčatá-lebo verím, že sú, ale je ich málo, pomôže to nám milým a rozumným (skromným tiež, heh) birdzákom... Vopred ďakujem
@zuzusqua aj ked vieš skromný no je super ked je nejaký skromný chalan len ono to už človeku začne vadiť ked si niekto vôbec neverí ....tak zdravo sebavedomý je ideál
@medicus aj ked vieš skromný no je super ked je nejaký skromný chalan len ono to už človeku začne vadiť ked si niekto vôbec neverí ....tak zdravo sebavedomý je ideál
@medicus ako ktorí, inteligencia nezávisí od toho, či je človek introvert alebo extrovert. ja som hovorila len o svojom vkuse, že ma zaujmú originálni ľudia, nemusia byť výstrední nejak prvoplánovo (lebo ty zrejme berieš slovo výstredný ako niečo čisto negatívne) ale sa odlišujú od davu
@medicus zeny su rozne. jednym sa paci blaznivy chalan, inym tichsi ( ale prave taki vedia niekedy prekvapit), no celkovo to bude asi tym ze sa ti pacia zeny vystredne, ktorym sa pacia vystredni (kedze vrana k vrane sada), takze podla toho ako si sa opisal..asi sa im nepacis
@gretchen No mne sa ani zďaleka nepáčia výstredné ženy... nie, mne sa páčia baby, ktoré sú milé, rozumné, vedia byť aj zdravo bláznivé, občas tiché, občas zhovorčivé, skromné , no zároveň zdravo sebavedomé... a toho je viac, ale asi taký najdôležitejší základ tu je a samozrejme úprimné...
neviem ako ostatné, ale mňa bavia výzvy... takže ma baví krotiť neskrotiteľne a od takýchto typov chalanov aj väčšinou viem, čo môžem čakať, asi tak by som to nejako vyjadrila.... hádam si pochopil
pretože s tým milým, tichým, inteligentným a neviem ešte akým je nuda...pretože ma baví byť s niekým s kým niečo aj zažijem, ktorého treba občas krotiť a pod. ...asi pre toto...
Niečo ti prezradím.....muži sa dajú rozdeliť na 3 základné typy (pravdaže môžeš byť kombinácia- teda...každý je kombinácia)
1. Nice Guy -
Podla všetkého si najviac tento typ.
Takýto chlap si myslí, že ak bude babe plniť všetko, čo má na očiach a bude vždy dobrý a vyhovie, ona ho bude nadosmrti milovať nice guy je romantik až za hrob, ale bohužial iba romantik. U báb, ktoré sú živelné a vášnivé nemá takmer žiadnu šancu. Je často prehnane žiarlivý a rád sa chová ako decko....Baba, ak už nejakú má, s ním vydrží dosť dlho, ale nebude to ono. Väčšinu vzťahu sa bude zrejme nudiť a bude jej nanič.....Mimochodom- nedokáže z baby v posteli "vytrieskať dušu"
2. Hovädo (jerk)
Dokáže vzbudiť obrovskú príťažlivosť a preto sa na neho baby chytajú ako na lep. No má jednu veľké chybu - je to proste ko**t. Ženy si neváži a s radosťou (alebo z blbosti) im často ubližuje. Preto nemá veľkú šancu na dlhý vzťah. Za to ich má veľa....
3. Warm-alfa
Asi najzriedkavejší druh.
Je sebavedomý a spoločenský a nekdy sa nespráva k žene ako jej zvieratko ale na druhej strane si ju váži a neubližuje.
Tento druh je najťažšie opísateľný, ale v skratke- spája to najlepšie z oboch predošlých a negatívam sa vyhýba .....
@medicus no, tak pokial nie su vo vztahu, zalubene, tak sa asi niektorim z nich pacis , kazdopadne na kazdeho sa raz stastie usmeje...tvojou ulohou je len potom opätovat usmev
Tak na toto poznám presnú odpoveď. Mňa zaujímajú dobrý chlapci, ale je to príliš ľahké namotať ich. Je to nuda. Behajú potom za tebou jak psík a už to nie je žiadna výzva. Je to síce nádherné, keď sú na teba dobrý, cítiš z nich že sú pre teba schopní všetkého, ale.. je tu to ale. Bad boys sa priťahujú. Takým štýlom, že aj keď vidím, že je to s prepáčením kokot, má niečo do seba. V svojom sebavedomom správaní. V tom, ako na teba pozerá. Je tam elektrina, veľa veľa chémie. To ani nie je túžba, to je pud. Lebo vieš, že s ním sa rútiš na zlú cestu, ale i tak sa ho nechceš pustiť. Aj keď ťa on možno chce len využiť, kašleš na to. Chceš využiť každú chvíľu byť s ním. Pretože v duši vieš, že o pár chvíľ už bude patriť inej. A bolí to. Ale.. Som sa rozpísala, ale len preto, že to je vlastná skúsenosť. VŽDY sa zarachnem do tých najväčších debilov pod slnkom. A keď sa spmätávam, vždy si nájdem dobrého, aby ma trošku ukľudnil... ale potom to ide stále dokola...
Ja si takých –výstredných, bez rozumu, s veľkou dávkou namyslenosti- všimnem iba preto, že zvyknú byť hlučný (napr. v MHD). A vyhľadávam takých normálnych, ako si napísal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
P.S. A s dobrými nemusí byť teda nuda, to je nejaká zvláštna predstava...
no minule tu bolo forum o zálohách,tak pouvažujem
P.S. zuzusqua... poprosím tú adresu, kde su tie milé, skomné dievčatá-lebo verím, že sú, ale je ich málo, pomôže to nám milým a rozumným (skromným tiež, heh) birdzákom... Vopred ďakujem
9 ročný chlapec a 41ročný ujo podla mňa ste sa našli
@mcvpn ja neviem co sa ti nevidi! ja chodim do zvolena pravidelne
nie ja som pedofilná praváčka
@medicus zeny su rozne. jednym sa paci blaznivy chalan, inym tichsi ( ale prave taki vedia niekedy prekvapit), no celkovo to bude asi tym ze sa ti pacia zeny vystredne, ktorym sa pacia vystredni (kedze vrana k vrane sada), takze podla toho ako si sa opisal..asi sa im nepacis
a je jasné kto je mačka a kto myš
a konečne aj k téme, suhlasim s @matii aj s @gretchen
a ty si všímaš tie baby,čo nie sú vystredné? "len" milé a dobré?
síce ich zaujmú,no podľa nejakého článku na dive.sk si ženy hľadajú takého partnera, ako sa prezentuješ...
Prečo? .... Položil si otázku otázok
tichý, milý, dobručký = NUDAAAA!!!!!
Niečo ti prezradím.....muži sa dajú rozdeliť na 3 základné typy (pravdaže môžeš byť kombinácia- teda...každý je kombinácia)
1. Nice Guy -
Podla všetkého si najviac tento typ.
Takýto chlap si myslí, že ak bude babe plniť všetko, čo má na očiach a bude vždy dobrý a vyhovie, ona ho bude nadosmrti milovať nice guy je romantik až za hrob, ale bohužial iba romantik. U báb, ktoré sú živelné a vášnivé nemá takmer žiadnu šancu. Je často prehnane žiarlivý a rád sa chová ako decko....Baba, ak už nejakú má, s ním vydrží dosť dlho, ale nebude to ono. Väčšinu vzťahu sa bude zrejme nudiť a bude jej nanič.....Mimochodom- nedokáže z baby v posteli "vytrieskať dušu"
2. Hovädo (jerk)
Dokáže vzbudiť obrovskú príťažlivosť a preto sa na neho baby chytajú ako na lep. No má jednu veľké chybu - je to proste ko**t. Ženy si neváži a s radosťou (alebo z blbosti) im často ubližuje. Preto nemá veľkú šancu na dlhý vzťah. Za to ich má veľa....
3. Warm-alfa
Asi najzriedkavejší druh.
Je sebavedomý a spoločenský a nekdy sa nespráva k žene ako jej zvieratko ale na druhej strane si ju váži a neubližuje.
Tento druh je najťažšie opísateľný, ale v skratke- spája to najlepšie z oboch predošlých a negatívam sa vyhýba .....
Myslím, že sa schovávajú z tieni tých hajzlikov
takisto ako chlapi sa poobzeraju radsej po vymalovanej polonahej pipine bez rozumu ako mudrej a inteligentnej,no mozno menej vyraznej holke