Zaujímalo by ma, či máte pred a po milovaní nejaké zvyky alebo "rituály", ktoré proste urobíte vždy - napr. zapálite si cigaretu, alebo musíte sa ísť osprchovať, čokoľvek.
táto diskusia je čisto v rámci srandy, nič viac-nič menej za ňou neh
Začína to vždy rituálnym tancom na privolanie dažďa, pokračuje obeťou čerstvého novorodenca a zakončí sa to zásadne zapálením vatry z borovicových polienok, ktoré sú poprášené pomletým rohom jednorožca.
vyhonim si kokot, este veces sa s kurvami budem jebat .... dam si drahe obleceni a hodziny ... bundu za 40 litrov a kradnute hodziny .... kuknem do zrkadla, odrazu som jaky pan ...
osprchovat urcite ked je moznost urcite, nie vsak uz v bezprostrednom tesnom bode koitusu. ritual? hmmm ani nie, niekedy som si vyhonil ked som dlho nemal sex aby som sa skoro neurobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
To skrátka musím, inak mrnčím.
osprchovat urcite ked je moznost urcite, nie vsak uz v bezprostrednom tesnom bode koitusu. ritual? hmmm ani nie, niekedy som si vyhonil ked som dlho nemal sex aby som sa skoro neurobil
jasné