Foxylady
chlapec, emo, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
2. 9.sept. 2024 21:11
4601 dní na BIRDZi
regnutý od 14. septembra 2012
Dneska po sto rokoch asi napišem basničku lebo včerajší večer sa nedá opisat prozaicky :3
4 komenty
1
tangerina
2. 9.sept. 2016 18:58

napíš, prosím, niečo také pekné ako kedysi dávno o dúhovej vzducholodi!
2
@tangerina čooo to si fakt niekto pamatá vzduchovú dúholoď? Bože toto mi strašne vylepšilo deň!
Idem si ju rovno prečitať bože šak to je fakt pravek
Idem si ju rovno prečitať bože šak to je fakt pravek
3
ja si to pamätám, lebo odvtedy tu fakt nič až takéto dobré nebolo! tak dúfam, že si tu niekedy ešte niečo kvalitné prečítam!
4
@tangerina bože tak teraz som si prečitala par svojich starych vyplodov a musim uznat že po tom mojom - nazvime to - duševnom prerode som začala tvorit čim dalej vacsie shity
Som si nahodou rozklikla basničku Balíš ma a uplne mi ostalo napiču že take dobre niečo už asi nenapíšem.. to je v riti ale..
Som si nahodou rozklikla basničku Balíš ma a uplne mi ostalo napiču že take dobre niečo už asi nenapíšem.. to je v riti ale..

Napíš svoj komentár
- 1 Tulipanoo: som tento mesiac chudobna, takze si objednavam praci prasok a jar z internetu,...
- 2 Thunderstorm: Bola som po sto rokoch na majálese, bohovské to bolo, aj keď...
- 3 Tulipanoo: asi ma bude boliet srdco za chvilu, stay tuned
- 4 Dreyjir: nechávam vietor odfúknuť mi myšlienky
- 5 Jantebont: Remarque vs. Hermann Hesse, ktorý spisovateľ je lepší?
- 6 Nats: zaujimalo by ma, ze co je podla hikemates a inych co pisu tieto...
- 7 Jimson: youtu.be/2yfwePfD-iU...
- 1 Tulipanoo: som tento mesiac chudobna, takze si objednavam praci prasok a jar z internetu,...
- 2 Thunderstorm: Bola som po sto rokoch na majálese, bohovské to bolo, aj keď...
- 3 Tulipanoo: asi ma bude boliet srdco za chvilu, stay tuned
- 4 Azizi: Vau, slovenský Netflix sa nejak polepšil, odkedy som si ho platila naposledy....
- 5 Samsebou30: youtu.be/Rk_sAHh9s08...
- 6 Dreyjir: nechávam vietor odfúknuť mi myšlienky
- 7 Jantebont: Remarque vs. Hermann Hesse, ktorý spisovateľ je lepší?
- 8 Nats: zaujimalo by ma, ze co je podla hikemates a inych co pisu tieto...
- 9 Jimson: youtu.be/2yfwePfD-iU...
- 1 Mytickaentita: už ako decku mi vadilo, že môj brat a bratranci dostávali sladkosti na...
- 2 Mytickaentita: nerada si zvykám na obliekanie sa do teplého počasia, lebo akože, wdym...
- 3 Tomas5555555: Vadí vám že sa 50 ročný Brano alias Lytaryta hrá na 20 ročnú babu,...
- 4 Chumaj: honim na babe co ma nick mytickaentita < 3
- 5 Lejla32: Seci na saunovom rituály mali normalne plachtu, iba jeden nechutný starý dedo nie...
- 6 3kratadost: Dnes prisiel ten cas, kedy som po rokoch opat okusil svoje vynikajuce lasagne!...
- 7 Teal: Aby ste vedeli, ja nie som totálne jebnutý. ChatGPT mi napísal, ...
- 8 Lejla32: Neviem kupit mokasiny, ktoré by mi sedeli a netlačili ma alebo sa nevyzuvali...
- 9 Abstraktdepres: Hovorím to sice už cez 10 rokov ale fakt keď mám chuť na film,...
- 10 Nats: "Na Kramároch mi bolo dobre preto, lebo som si myslel, že už...