Foxylady
chlapec, emo, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
2. 9.sept. 2024 21:11
4454 dní na BIRDZi
regnutý od 14. septembra 2012
mne tá love challenge dojde dost egoistická. mohli sme si radšej dať do srdiečka prvé písmeno nicku birdzáka, ktorého máme najradšej. to by bolo zlaté :3
4 komenty
1
meaning_fullness
15. 4.apríla 2016 12:09
@wayne to nedomyslel, bolo to prvoplánové, ale aj tak super nápad z jeho strany ja mám najradšej seba, takže som splnil
2
@meaning_fullness ja som to povodne aj tak chcel, zeby sa do srdiecka napisalo prve pismeno (alebo prve a posledne) birdzaka, ktoreho mami radi popripade lubime, a aby sa tu trosku hadalo o koho ide
take mila foxylady - dalsia vyzva moze byt od teba, rad sa zapojim
take mila foxylady - dalsia vyzva moze byt od teba, rad sa zapojim
3
jooj, a zabudol som ja som to chcel tak ako som napisal vyssie, ale dnes je den narcisov tak som to dal takto aby sme si rozumeli
Napíš svoj komentár
- 1 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 2 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 3 Samsebou30: Obľúbená pieseň v hosťovaní so super hercom youtu.be/uq-gYOrU8bA...
- 1 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...
- 2 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 3 Azizi: Na Spotify som si vytvorila playlist mojich najobľúbenejších rockových piesní < 3 má skoro...
- 4 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 5 Obivankenobi: Iba pelesit a hltat tabletky
- 6 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 7 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 8 Samsebou30: youtu.be/jNqVBVf3fQU...
- 9 Samsebou30: Obľúbená pieseň v hosťovaní so super hercom youtu.be/uq-gYOrU8bA...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 4 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 5 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 8 Miro777: Dnes ma Heathrow viezol pakistanicky taxikar ktory sa strasne snazil o konverzaciu napriek mojmu...
- 9 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap modré/tmavozelené oči a tmavšie vlasy <...
- 10 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?