Freedef
26-ročný chalan, single, na dievčatá, veriaci v seba
najnedávnejšie lognutie
14. 11.novembra 2024 07:08
3154 dní na BIRDZi
regnutý od 20. mája 2016
Môžeš sa opýtať na 1 otázku a ja ti odpoviem na 3
20 komentov
1
google123
9. 3.marca 2017 23:12
Ok. Tak to skúsim. Akej farby je červená??
3
@google123 Si to vygoogli Dám druhú otázku : ktorá s užívateliek birdzu sa ti najviac páči? (+tagni)
8
@hagelslag no ta najviac neviem to by som musel listovať fotky dlho ale ta aspoň nejaké pekné napíšem čo sa mi páčia
12
To sú top 3 z posledných 10 stránok fotiek Fakt ďalej sa mi nechce searchovať.
14
@freedef @hemadzema je moja frajerka, nechaj ju na pokoj.... pekne že si odpovedal.... dzeejn je fajna, ale podľa fotky napr. silviaaa alebo subarnica, alebo tá čo ma odoberá Fridca, ale už tu dlho nebola....
16
@hemadzema K ľudom ako Hagelslag ktorý stalkujú polku birdzu treba chovať úctu nie každý dokáže otravovať tak dobre ako on
18
@hemadzema Prečo ma spájaš s ním ? A btw ty si tu napísala na Môj status tak sa nezjebuj som povedal
Napíš svoj komentár
- 1 Tomas5555555: Máme neefektívne riadenie podnikov a prevádzok... koment..
- 2 Trevor1994: Mr. Beast aka James Donaldson uz ma viacej followerov na youtube nez cela americka...
- 3 Protiuder22: Viete mi doporučiť kvalitný gramofón? Ďakujem.
- 4 Hovado: Armageddon! Pri prenášaní mačacieho hajzlíka sa mi rozpadol a hovna sú všade! Chemicko-biokogický pogrom...
- 5 Swamper: www.kino-lumiere.sk/klient-863/... fan-tas-tic-ky spravený dokument , úžasné niečo neuveritelné , chote...
- 6 Kjuby: Práve cestujem RegioJetom a poviem Vám, tak otrasnú cestu som ešte nešiel. Nielen...
- 7 Lukaso121: Koniec Vianočnej nálady, či?
- 8 Nats: filmove odporucanie: all of us strangers (2023)
- 1 Tomas5555555: Máme neefektívne riadenie podnikov a prevádzok... koment..
- 2 Trevor1994: Mr. Beast aka James Donaldson uz ma viacej followerov na youtube nez cela americka...
- 3 Protiuder22: Viete mi doporučiť kvalitný gramofón? Ďakujem.
- 4 Hovado: Armageddon! Pri prenášaní mačacieho hajzlíka sa mi rozpadol a hovna sú všade! Chemicko-biokogický pogrom...
- 5 Soruniel: Doma ma čaká prehliadka ústnej dutiny, či tam neschovávam nejaký ten niko pytlík....
- 6 Swamper: www.kino-lumiere.sk/klient-863/... fan-tas-tic-ky spravený dokument , úžasné niečo neuveritelné , chote...
- 7 Kjuby: Práve cestujem RegioJetom a poviem Vám, tak otrasnú cestu som ešte nešiel. Nielen...
- 8 Lukaso121: Koniec Vianočnej nálady, či?
- 9 Nats: filmove odporucanie: all of us strangers (2023)
- 1 Tanji: Som fakt nasraty, co ma akoze clovek co nieje milionar robit ked chce...
- 2 Lostinthedark: To vážne, do psej matere? x.com/EU_Commissi...
- 3 Azizi: Zajtra má byť poľadovica na cestách, skrížilo mi to plány :/ Dokelu aj...
- 4 Luc.ka: Perinbaba2 nanovo zadefinovala vyznam slova picovina.
- 5 Tulipanoo: Ludia maju bezne anginu, chripku, aj niekolkokrat do roka, ja mam...
- 6 Smartboy: Som jediný, koho irituje ako v reklamách stále hovoria Lííídl? Kde je v...
- 7 Luc.ka: Kvalitny kus nabytku www.instagram.com/p/DEVEgFVz2...
- 8 3kratadost: Zuckerbergove algoritmy na odporucanie reklam su naozaj vymakane. Konzistentne mi dokazu odporucat produkty, ...
- 9 Teal: Wow.Toto je aká pekná reklama... Jaguar, takto sa to robí, do psej...
- 10 Oxidbromu: Nevideli ste prosím niekde moju zubnú niť?