Kto by nepoznal sviatok, v ktorí si uctievame všetkých zosnulých,chodíme po návštevách, spotrebujeme 99% sviečok ročnej spotreby, opálime si rukávy na vetrovkách, a šikovní neodmietnu pohostinnosť rodiny.
V telke sa musíme pripraviť na stupiditné americké kokociny o ich halloweene...čo to vlastne je?prečo sa vlastne zaserú s tými tekvicami a zrnká ani neluskajú? Áno je to z časti vlastne(už 3* krát použité slovo no a čo?naser si) hlavne preto že im to jebe v lebeni ale oní sú tak retardovaní že by sami na to neprišli tak tu vám podávam vysvetlenie odkiaľ to majú.
Je to od keltov ktorí tými maskami strašili duchov kerí chodili v zime na svet či čo...akože zima-ťažké obdobie tak chodia démoni...jako keby pozerali seriál čarodejnice. No a tak proste a prečo ta tekvica?to je velice zaujímavé.
Legenda rozpráva o mužovi menom Jack O' Lantern. Jack bol opilec, ktorého nebo odvrhlo pre podlé správanie. A čo tým chcem povedať? Že,ctené socky, na veky vekov budeme chodiť po svete s tekvicou v ruke alebo sa radšej môžete smažiť v pekle, znela jeho dohoda s diablom. KKS a keď zomre herkules(ikona vrábelská známi aj pod menom ďuso kôň) neviem či odjebe hlavu diablovi alebo po nás bude hádzať tekvice no nehajme sa prekvapiť...

čomu sa teda prikláňate helovínu či radšej na vše svatých pôjdete páliť hróby a pomoliť sa za zosnulých???

 Záchod
Komentuj
 fotka
vladic  31. 10. 2008 13:37
mas pravdu na vsich svatych si treba uctit zosnulych...a nie zaoberat sa americkymi kktinami!!!
 fotka
barhetka  31. 10. 2008 23:58
no jes fajny clanocek... ja uz len cakam kedy si zacneme namiesto kapra na vianoce piect morku...blee amici
 fotka
grietusha  1. 11. 2008 11:54
euh? helloween je pôvodne európsky sviatok, ako si správne poznamenal- od keltov... a slávil sa vo francúzsku, v nemecku, na ostrovoch... to, že američania ten sviatok sprznili (ako nakoniec väčšinu sviatkov ), ešte neznamená, že ten sviatok je blbosť.



a ja neslávim ani jedno. ja slávim mamkine narodeniny.
 fotka
saddath  1. 11. 2008 13:40
ani jedno
 fotka
vinyl1  30. 12. 2008 12:47
podľa mňa rýchlo rozprávaš a potom sa zadýchaš lebo chceš silou mocou všetko povedať... je to tak? to mi sa mi z článku zdalo
Napíš svoj komentár