Moja nová lóža z Maserati 3200 GT, zatiaľ to najpohodlnejšie v čom som sedel, pomaly sa podujmem spraviť elektriku a bude aj výhrev, dofuky bedier a stehien a nastaviteľnosť. :3
Moja nová lóža z Maserati 3200 GT, zatiaľ to najpohodlnejšie v čom som sedel, pomaly sa podujmem spraviť elektriku a bude aj výhrev, dofuky bedier a stehien a nastaviteľnosť. :3
@bludiacient mám cca 10 tisíc kníh, takže takto to vyzerá u mňa na každom poschodí od prízemia až po podkrovie a zbierka sa stále rozširuje... zachvíľu z toho budem mať labyrint - aké knihy zbieraš?
@krasomil ja nezbieram, len sa mi proste nahromadilo pár desiatok. už sa snažím nekupovať, proste len čo fakt potrebujem, alebo veľmi chcem. pretože to nemám kam dávať, vytvárať priestor tomu nechcem, a tak no... 10tis. to je celkom dosť...
@bludiacient to je škoda, lebo keby si sa dostal k nejakým čo ma zaujímajú, kúpil by som - ja som teraz začal zbierať prvé vydania alebo so signatúrami, hlavne Jules Verne a také obľúbené ktoré mi raz hádam pri predaji pomastia brucho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.