To je strasne, tak tu mame novinku, vsetky pozretia webiek , fotoalbumov, blogov, vsetko je nakazene novou maniou byt TOP ! ..

A tak tu vznika patova situacia.. pozriem si top a vravim si ,no co je toto za typka ze je predomnou ...! Ale pozor.. nemozem si ho pozriet lebo tym sam sebe pohorsim, vlastne co mi zostava, ani blogy radsej citat nebudem, co ak dakoho dostanem pred seba a potom si budem bit stenu o hlavu...

Hrozne! .. Normalna morda..

Mozem iba stat a pozerat si moj profil, kochat sa vlastnou dolezitostou a tak popripade nesmrtelnostou chrusta ci hladanim okruhleho stvorceka..
Ach jo!.. A tie pasce co teraz budu! .. Niekto napise blog ,a da tam neskutocne putavy a zaujimavy nadpis .. ale vo vnutri nic nebude! .. Iba ... HAHA , Prave si mi pridal bod do mojho TOPU, tak ti treba! .. Dostal som ta .. a uz sa to ani neda vratit spat..

.. Toto ma bude matat po nociach, budem rozmyslat ake rozne web-spidery naistalujem svojim alternativnym nickom ktore ma budu cele dni a noci obklikavat aby som bol JA ten jediny a najlepsi..

Len ON .. Len ja.. .Dakujem za vase hlasy !

 Blog
Komentuj
 fotka
drbna  12. 8. 2007 20:21
...dobre si to vystihol ..potom čekuj aj mňa z tych nickov
 fotka
dunka  12. 8. 2007 20:41
neupozornuj na seba! DDD

cekni si maaaa
 fotka
tatianka  12. 8. 2007 21:45
ono to nadsenie nebude dlho trvat
Napíš svoj komentár