Takže tretí deň prázdnin. Opäť nádherný čas voľna plýtvam v postieľke pod perinou.(Podotýkam- bez horúčky, kašľa ale s liekmi) Aj moja nálada sa už jednoznačne zlepšila. Myslím, že to bude tými zajtrajšími plánmi. Konečne zábava ako má cez prázdniny byť. Nebyť ešte včerajšej škriepky s rodičmi. Bolo by snáď konečne všetko perfektné. Alebo skôr to bola hádka len s otcom. Príde do mojej izby a začne len tak mať blbé pripomienky na bordel v izbe. Ale keď to vôbec nebol bordel. To boli iba veci, ktoré som vyhádzala z úložného priestoru a zo skrine keď som upratovala. Kedy som to mala vyniesť všetko do kontajnera von? Ja by som rada. Ale predsa do štvrtka ma nepustia von tak čo. Aj tak sa to už utíšilo a dnes bol konečne kľud.

Nikdy by ma nenapadlo, že môžem byť aj z ležania unavená. Celý deň ležania spôsobil večernú únavu. Aké nelogické. No, ale celý deň som prespala do dvanástej to zrovna nie je najlepšie využitie času ale takto aspoň rýchlejšie všetko do švtrka ubehne. Čím je bližšie (ten štvrtok) tým sa teším viac. Dúfam, že sa nič nepokazí.

Hádam jediný problém, ktorý sa dnes vyskytol bolo- ževraj mám zajtra postrážiť malú sesternicu. Úúúhhhhh. Prvé čo som vyslovila. To snáď nemyslia vážne? Teraz?! Prečo hneď zajtra? Ja predsa konečne môžem ísť von a uskutočniť svoje plány. Našťastie sa situácia nakoniec zvrtla a ja nemusím zajtra strážiť malú sesternicu. Samozrejme netreba to chápať tak, že tú moju malú sesterničku nemám rada. Ja ju priam zbožňujem. Ale zas zrušiť plány sa mi nechcelo.

Teraz večer. Mne škŕka v bruchu a čakám na pizzu. No, čo už prihorela večera dnes. Aj to sa stáva. Pizzu mám tak strašne rada. Ale toto škŕkanie v bruchu je také nepríjemné. (Pozná ho myslím každý z nás.) Tak pôjdem si to čakanie teraz skrátiť hrou na gitaru alebo hocičím len nie spaním.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár