Evan Lavskí bol v roku 1312 bohatý šlachtic,bol priťažlivý,mladí a u dievčat velmi oblúbeny.Musel mať každú na okolí.
Raz ho upútala jedna cudzinka bola velmi krásna, mala čierne vlasy siahajúce až pod zadok,temne čierne oči a porcelánovú pleť.Hneď mu učarovala musel ju mať.Na žiadnu inú už nemyslel len na ňu jedinú.
Po dlhom snažení ju naozaj nalákal k sebe domov,vášnivo sa milovali,keď bol v najlepšom ucítil náhle bodnutie na krku.Kúsla ho a začala mu piť krv,vspieral sa jej,ale bol čim ďalej tým slabší,až ochabol.Nechala ho tam ležať.
Ráno sa prebral bolo mu nejak divne,zaves bol zatiahnutý išiel ho odtiahnuť.
Chytil ho jednou rukou a tá sa mu celá spalila vykríkol od bolesti.Potom si spomenul ona ho kúsla,ohmatal si krk.Mal na ňom dve bodki pozrel sa do zrkadla nič tam nevidel to ho vydesilo.
Citil ešte niečo nesnesitelný smäd ale ne na vodu nemal chuť,ale neznesitelný smäd po krvi.
Tak sa stal lovcom obluboval vysávať hlavne ženy a dívky.Silný mág ho uspal a vyslal na neho kliadbu prebudíťa iba žena alebo dívka ktorá nad tebou úprimne zaplače.Zdalo sa mu to nemožne a veryl že žiadna taká sa nenájde...
Laura bola mladá 17 ročná študentka obchodnej akadémie,mala blond kučeravé vlasy ktoré jej siahali pod ramena a jasné zelené kočičí oči.Išla práve do školskej knižnice hladala nejakú knížku do školy keď zrazu z vrchnej police spadla jej k nohám kniha z hrubým zväzkom,bola naozaj stará a bola to rodinná kronika.
Kniha jej vypadla z ruki a padla na zem otvorená.Bol tam nákres muža veľmi krásneho bolo tam aj jeho meno Evan Lavski,podla toho čo tam bolo napísane žil od roku 1286 do roku 1312.
Prečítala si jeho príbeh ako žil a dojal ju,a bol aj smutný.V poslednej pasáži sa písalo že v roku 1312 zmyzol bez stopy po týždny úmorného hladania ho prehlásili za mrtvého.Z oka dívky vytiekla jedna slzička a dopadla na tvár Evana.Zavrela knihu bola z toho smutná ako je možné že zmyzol bez stopy...
Konečne po dlhej dobe spánku ho niekdo prebudil odsunul víko kamenej hrobky v ktorej už bol dlhé stáročia v duchu videl tvár dívki ktorá pre neho uronila slzu,čo sa zdalo bielemu mágovi ako nemožné sa stalo skutočnosťou.Tu krásnu dívku najde povedal si a vysaje ju do poslednej kvapki na náznak vďaki sa stane nesmrtelná jeho verná družka,ale teraz potrebuje čerstvú ženskú krv a to čo najskôr nech nabere energie a tu krv dostane velmi ľahko stačí si len vybrať vhodnú obeť a je to...
Laura išla domov z knižnice ani nevedela čo spôsobila jednou slzičkou...
Našiel si obeť velmi ľahko stála na kraji cesty a vyzívala vodičov v myny šatočkách aby jej zastavili,bola to hnedovlasa hnedooká prostitútka bola docela pekna,zastavil sa u nej,usmiala sa na neho.Poď sem fešáku prehodila,len sa ma neboj užijeme si.Mám to rád ale na tvrdo.Žiadny problém odpovedala mu a viedla ho do hodinového hotela,majitel ju už poznal hneď jej podal klúč od izby.Vošli do izby dievča sa vyzlieklo a lahlo si na postel,šatkami jej zviazal ruki o rám postele a do ust nacpal pancucháčki.To sa dievčati už nezdalo začala sebou cukať a chcela kričať,ale branili jej v tom jej hodvábne pančucháče.Sadol si na ňu obkročmo a ukázal jej svoje špicáki,začala sebou divoko škubať.Tšššššššššššš tíšil ju,klud dievča len ťa vysajem a staneš sa mojou služobníčkouu.
Kúsol ju do hrdla a sal,chcela kričať ale nemohla bránil jej v tom roubík,slábla a ochabovala,už sa prestala brániť poddala sa svojmu osudu a stratila vedomie.Utrel si tvár od krvi a nechal ju tam,jej dočasne mrtvé oči zírali do stropu...Koniec prvej časti.

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
athelasil  2. 2. 2009 15:10
dobry pribeh...(az na tie chyby.."myny" - to bol klinec,co to dorazil =mini)

pisala si to ty? bolo tam riadne vela čechizmov..."kúsla,slábla,roubík-co to je?,dívky..."
 fotka
zuzinka1406  2. 2. 2009 15:17
@1 aj ja som si to všimla
Napíš svoj komentár