Mousisitka
29-ročná žena, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
20. 5.mája 2023 10:17
5473 dní na BIRDZi
regnutá od 30. novembra 2009
Excel znalci: Ako môžem nastaviť auto fill jedného slova napr. OCOT do stĺpcov 1-30000?
16 komentov
1
mousisitka
26. 1.januára 2019 18:47
lebo aktuálne to ťahám ručne- jeden dataset asi 3 minúty tri minúty trvá, kým to proste len doscrollujem, no a ked má tých setov cca 400, tak sa mi chce zomreť už teraz
3
skopírovať bunku, s ctrl+shift+ šípka nadol vybrať asi všetky možné bunky a potom prilepiť nepomôže?
4
@mielikki bohužial, nie, to sa skopíruje až do miliontého riadku, potrebujem presne vymedziť hranice
5
hm
ak by si si spravila pomocný stĺpec
očíslovala tam autofillom riadky donekonečna
potom dala filter len na určité čísla, tam dala autofill a zrušila filter (a pomocný stĺpec)?
ak by si si spravila pomocný stĺpec
očíslovala tam autofillom riadky donekonečna
potom dala filter len na určité čísla, tam dala autofill a zrušila filter (a pomocný stĺpec)?
7
Choď do bunky 30000 a potom daj CTRL+SHIFT+šípka hore ...a prilep to tam.
8
už to mám!
si spravíš pomocný stĺpec, očísluješ
filtrom si vyselektuješ čísla riadkov (klikneš na tú šípku a dáš si vyselektovať čísla trebárs od 200 do 1478)
do prvého riadku napíšeš ocot
ctrl shift šípka nadol a vyberieš riadky až do konca
v home menu máš také, že fill
klikneš na to, nastavíš na stĺpec a nadol
a vyplní ti to len v tom výbere
a opakuješ s olejom, makom a vajíčkami v iných riadkoch
si spravíš pomocný stĺpec, očísluješ
filtrom si vyselektuješ čísla riadkov (klikneš na tú šípku a dáš si vyselektovať čísla trebárs od 200 do 1478)
do prvého riadku napíšeš ocot
ctrl shift šípka nadol a vyberieš riadky až do konca
v home menu máš také, že fill
klikneš na to, nastavíš na stĺpec a nadol
a vyplní ti to len v tom výbere
a opakuješ s olejom, makom a vajíčkami v iných riadkoch
9
@nightrain už som bola chvílu nadšená z tvojho nápadu, ale opäť som narazila na problém: ked dám potom ctrl+v, tak mi to neskopíruje do všetkých buniek, ale len do jednej (ešte ma to predtým upozorní, že "údaje, ktoré chcete prilepiť majú inú veľkosť ako vybraná oblasť" ale dakujem!
@mielikki taktiež dakujem a cením si kreativitu, ale asi som lama, pretože som sa v tom už len viac zamotala
@mielikki taktiež dakujem a cením si kreativitu, ale asi som lama, pretože som sa v tom už len viac zamotala
12
@nightrain toto je tiež možnosť
podľa mňa ale mala skopírovanú celú bunku, nie hodnotu v bunke, preto to nešlo
moja možnosť ale umožňuje vyplniť viacero rôznych sád hodnôt
(i keď by to vlastne šlo aj tvojou, ak by si zakaždým vyfiltrovala len prázdne bunky)
podľa mňa ale mala skopírovanú celú bunku, nie hodnotu v bunke, preto to nešlo
moja možnosť ale umožňuje vyplniť viacero rôznych sád hodnôt
(i keď by to vlastne šlo aj tvojou, ak by si zakaždým vyfiltrovala len prázdne bunky)
16
Rado sa stalo
Ja som bola rada, že som dostala Excel problém, ktorý som vedela vyriešiť
Ja som bola rada, že som dostala Excel problém, ktorý som vedela vyriešiť
Napíš svoj komentár
- 1 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 2 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 3 Samsebou30: Obľúbená pieseň v hosťovaní so super hercom youtu.be/uq-gYOrU8bA...
- 1 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...
- 2 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 3 Azizi: Na Spotify som si vytvorila playlist mojich najobľúbenejších rockových piesní < 3 má skoro...
- 4 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 5 Obivankenobi: Iba pelesit a hltat tabletky
- 6 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 7 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 8 Samsebou30: youtu.be/jNqVBVf3fQU...
- 9 Samsebou30: Obľúbená pieseň v hosťovaní so super hercom youtu.be/uq-gYOrU8bA...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 4 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 5 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 8 Miro777: Dnes ma Heathrow viezol pakistanicky taxikar ktory sa strasne snazil o konverzaciu napriek mojmu...
- 9 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap modré/tmavozelené oči a tmavšie vlasy <...
- 10 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?