N0win0u
35-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
6. 1.januára 2018 23:38
5934 dní na BIRDZi
regnutý od 29. augusta 2008
4 komenty
1
lawey
20. 4.apríla 2014 17:42
btw. najnovší Ragnarov syn bol označovaný monster kreto lebo nemá nožičku? resp. hentaku volutku či čo to je lebo som vcelku nechapala čo sa deje (divam bez tituliek a navyše sa mi aj krasne slnäčko odrážalo od monizoru
2
@lawey no Ivar the Boneless sa vola ako mozes si precitat stare zapisky o lodbrokovcoch, alebo ti postaci wiki ak chces vediet blizsie info, ale obsahuje to spoileriky ofkors
3
no vedela som nakoniec.... ale čakala som niečo ešte za tým či tam nie je ked boli takí zdesený
nejaké prekliatie alebo ďalšie oné!
a čítala som...jj oboznámenie: "spolers" a bolo to čosi ako diel prerozprávaný v zlej twilightlike poviedke
nejaké prekliatie alebo ďalšie oné!
a čítala som...jj oboznámenie: "spolers" a bolo to čosi ako diel prerozprávaný v zlej twilightlike poviedke
4
mg jebnuty birdz koment mi neprida.
no tak jasne, ze boli zhrozeni, za tej ery narodenie postihnuteho dietata sa bralo naturalne ako slaby kus nehodny prezitia.
kde si to citala, ci co ? nechapem to vobec co pises, jaky diel ? ja osm pisal, ze zapisky co su niekde na nete prelozene casti poviedok ( podla coho su celi vikingovia robeni ) alebo wiki utrzky. tam neboli videa, alebo som mimo uplne
no tak jasne, ze boli zhrozeni, za tej ery narodenie postihnuteho dietata sa bralo naturalne ako slaby kus nehodny prezitia.
kde si to citala, ci co ? nechapem to vobec co pises, jaky diel ? ja osm pisal, ze zapisky co su niekde na nete prelozene casti poviedok ( podla coho su celi vikingovia robeni ) alebo wiki utrzky. tam neboli videa, alebo som mimo uplne
Napíš svoj komentár
- 1 Majky538: Dnes som mal ten short meeting, kde manazer povedal, ze vyhodia remote...
- 2 Lejla32: Mozno vás všetkých šokujem, ale nepozerám českú Ružu
- 3 Teal: Cesta preplnenou mhd ma núti sa zamyslieť, ako často sa tí ľudia umývajú....
- 4 Milgamman: Zacala som soferovat a ide mi to? Len zatial mam velky respekt prechadzat cez...
- 5 Tequila: dnes som sa musel spytat peknej predavacky v knihkupectve, ci ma strasidelnu vaginu....
- 6 Tulipanoo: youtu.be/mkBIv_zb3d8...
- 7 Samsebou30: youtu.be/l8_8oeGwfnQ...
- 8 Skvrnka: Keď nie je na preventívke žiadny kaz, netreba si ušetrené peniaze odložiť do...
- 1 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 2 Majky538: Dnes som mal ten short meeting, kde manazer povedal, ze vyhodia remote...
- 3 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 4 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 5 Lejla32: Mozno vás všetkých šokujem, ale nepozerám českú Ružu
- 6 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 7 Teal: Cesta preplnenou mhd ma núti sa zamyslieť, ako často sa tí ľudia umývajú....
- 8 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 9 Milgamman: Zacala som soferovat a ide mi to? Len zatial mam velky respekt prechadzat cez...
- 10 Tequila: dnes som sa musel spytat peknej predavacky v knihkupectve, ci ma strasidelnu vaginu....
- 1 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 2 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 3 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 4 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 5 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 6 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 7 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 8 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 9 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 10 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...