N0win0u
35-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
6. 1.januára 2018 23:38
5999 dní na BIRDZi
regnutý od 29. augusta 2008
4 komenty
1
lawey
20. 4.apríla 2014 17:42
btw. najnovší Ragnarov syn bol označovaný monster kreto lebo nemá nožičku? resp. hentaku volutku či čo to je lebo som vcelku nechapala čo sa deje (divam bez tituliek a navyše sa mi aj krasne slnäčko odrážalo od monizoru
2
@lawey no Ivar the Boneless sa vola ako mozes si precitat stare zapisky o lodbrokovcoch, alebo ti postaci wiki ak chces vediet blizsie info, ale obsahuje to spoileriky ofkors
3
no vedela som nakoniec.... ale čakala som niečo ešte za tým či tam nie je ked boli takí zdesený
nejaké prekliatie alebo ďalšie oné!
a čítala som...jj oboznámenie: "spolers" a bolo to čosi ako diel prerozprávaný v zlej twilightlike poviedke
nejaké prekliatie alebo ďalšie oné!
a čítala som...jj oboznámenie: "spolers" a bolo to čosi ako diel prerozprávaný v zlej twilightlike poviedke
4
mg jebnuty birdz koment mi neprida.
no tak jasne, ze boli zhrozeni, za tej ery narodenie postihnuteho dietata sa bralo naturalne ako slaby kus nehodny prezitia.
kde si to citala, ci co ? nechapem to vobec co pises, jaky diel ? ja osm pisal, ze zapisky co su niekde na nete prelozene casti poviedok ( podla coho su celi vikingovia robeni ) alebo wiki utrzky. tam neboli videa, alebo som mimo uplne
no tak jasne, ze boli zhrozeni, za tej ery narodenie postihnuteho dietata sa bralo naturalne ako slaby kus nehodny prezitia.
kde si to citala, ci co ? nechapem to vobec co pises, jaky diel ? ja osm pisal, ze zapisky co su niekde na nete prelozene casti poviedok ( podla coho su celi vikingovia robeni ) alebo wiki utrzky. tam neboli videa, alebo som mimo uplne
Napíš svoj komentár
- 1 Kobra: Ženy. Môžte si za to sami, že si na vás honím čuráka!
- 2 3kratadost: Moj diabolsky plan sa chyli ku koncu! Ostava len posledny krocik. Bud budem...
- 3 Manutdman: Jar si pomýlila deň skoro o dva mesiace ale nevravte to jej, ...
- 4 Tomas5555555: Vysvetlím, prečo sú elektromobily nezmysel
- 5 Lytaryta: Nechystal puc, ale punc !
- 6 Samsebou30: youtu.be/aEW_v6YOBms...
- 1 Tulipanoo: januarove zistenia v kocke: vobec mi nevadi, ked ma typek dieta, vlastne...
- 2 Willbebetter: I mean toto je TAK zle ze mam NDA lebo cybersec vie byt TAK...
- 3 Kobra: Ženy. Môžte si za to sami, že si na vás honím čuráka!
- 4 3kratadost: Moj diabolsky plan sa chyli ku koncu! Ostava len posledny krocik. Bud budem...
- 5 Manutdman: Jar si pomýlila deň skoro o dva mesiace ale nevravte to jej, ...
- 6 Domek: youtu.be/vClnV65dCaA... Ten refrén je niečo neopísateľné < 3 < 3
- 7 Samsebou30: youtu.be/0jqMdQ5bxtU...
- 8 Tomas5555555: Vysvetlím, prečo sú elektromobily nezmysel
- 9 Lytaryta: Nechystal puc, ale punc !
- 10 Samsebou30: youtu.be/aEW_v6YOBms...
- 1 Samsebou30: Mama ma posiela tiež na ten speed dating o ktorom sme sa už bavili,...
- 2 Karamella: ja nebývam takmer vôbec chorá, ale tento rok som už druhýkrát chorá a...
- 3 Teal: Ktorú Striekalovú fázu máte najradšej? A) Opovrhovanie ženami, ...
- 4 Karamella: Ešte minuly rok som si cez rodinného známeho objednala v Trenčíne v audi novú...
- 5 Teal: Dáni idú investovať do obrany Grónska.
- 6 Samsebou30: Tie ceny sirupov neskutočne stúpli, také ceny ani vo Švajčiarsku nemajú. Tá cena...
- 7 Lejla32: Nové auticko uz je doma < 3 uz len dufat,...
- 8 Lejla32: Lol priatelovi doslo oznamenie o zvyseni najmu za pozemok a kukame ze zvysenie asi...
- 9 Tulipanoo: najvacsi masochizmus, ktoreho som sa dopustila je kupa rolleru a pravidelne rollovanie sa...
- 10 458katka: Nasledujúca výstava v SNG bude niesť názov Čo peknučké sme našli v depozitári za...