Nationalgeographic
29-ročný muž, osamelý, na dievčatá, evanjelik
najnedávnejšie lognutie
19. 6.júna 2024 20:49
4930 dní na BIRDZi
regnutý od 25. mája 2011
10 komentov
1
lenkaska1
2. 5.mája 2017 21:12
necitala som cele, ale ma pravdu.
2
"u nás za názory nikto nikoho netrestá. Nie sme v Putinlande. Rovnako ako Shylu nezobrali pre to, že šťala na korán. V prípade pánov poslancov ide o trestné činy ustanovenia rady a národa, prípadne o trestné činy podnecovania k rasovej a etnickej nenávisti. Takže žiadne trestné názory, ale trestné činy."
- Zomri
- Zomri
4
@thrwtchr ahaaa takze ked ja poviem ze cigani vyciciavaju tento stat a nic dobre pre Slovensko neurobili co je v podstate pravda ( cest vynimkam ) tak je to podla teba podnecovanie k rasovej a etnickej nenavisti ?A za nieco take dostat 15 rokov je ako v pohode hej?
5
už cigáni je pejoratívum...a áno Tvoj výrok rozhodne vedie k podnecovaniu rasovej a entickej nenávisti a je úplne jedno či tam dáš "česť výnimkám" do zátvorky
6
@efyks uz cigani je pejorativum nieviem kolko ciganov zije vedla teba ale cigani sa sami nazyvaju ciganmi takze podme ich potom preto pozatvarat vsak pejorativum... ty by si tiez (mozno) najradsej trestal za to ze niekto povie nieco co sa tebe osobne nepaci...
7
To že to sami nevedia neznamená, že to tak nie je...a nikde som nehovoril nič o trestaní...nevymýšľaj si
8
@efyks ale pokial to nehneva samotneho cigana ze ich nazyvame ciganmi tak to nemame preco riesit len preto ze to povedal niekto od Kotlebu. Aj Fico sa potom podnecoval k rasovej nenavisti ked ich nazval ciganmi a mal za to dostat 15 rokov a vlastne preco nie ved aj Rozborila nech zavru tiez ich niekedy nazval ciganmi... nech je potom rovnaky meter na kazdeho a nie len preto ze to povie kotleba...
9
Nepovedal to nikto od Kotleba...slovo cigáň bolo v minulosti hanlivé pomenovanie rómov a to že to dnes samotní rómovia nevedia a že sa tak sami pomenúvajú a nevadí im to je už druhá vec. A že sa tak vyjadruje premier demokratickej krajiny o svojich spoluobčanoch je na zváženie čo to svedčí o našej krajine ako takej...ale samotné pomenovanie cigáň obzvlášť v nevedomosti ešte nie je podnecovanie k rasovej a etnickej neznášanlivosti ... zato ten Tvoj výrok bol a nehovorím tým že máš dostať 15 rokov basy za to. Len si myslím, že je to zbytočné šírenie nenávisti toď vše
10
@efyks mysliet si to môzes je to tvoja vec. Podla mna to ziadne sirenie nenavisti nie je zas netreba zachadzat do extremu a brat vsetko vazne co kto povie a hnetka si to vysvetlovat tak ze siri nenavist. Ale obavam sa ze pride taka doba ze niekoho zatvoria len preto ze povedal nieco co sa nebude slnieckarom pacit.
Napíš svoj komentár
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 3 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 4 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 5 Abstraktdepres: Tie klobásy sú tvrdé. Skurvený jeleň...
- 6 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 7 Samsebou30: youtu.be/4uPDfuC3Jck...
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 4 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 5 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 8 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 9 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 10 Abstraktdepres: Tie klobásy sú tvrdé. Skurvený jeleň...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 6 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 7 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 8 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 9 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 10 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...