Lokacia: Bodø (Norsko)

Poviem vam nieco, uz som tu 18 dni a stale nie som si ista kde mam zabocit ked sa chcem niekam dostat, jedna uzasna vec na tychto pristavnych mestach a krajinach ako je Findsko, Holandsko, Svedsko je, ze vsetky domy vyzeraju rovnako. V Norsku pre istotu kazda druha ulica a vec obsahuje slovo HUS ale nie je to to co si myslite hus je totizto po norsky dom.

Ked som si zapla televiziu nebola som si ista co vlastne pocujem, bola tam zvlastne vyslovena anglictine, nemcina, francuzstina a chvilami sa to podobalo na japonca co sa snazi vyslovit nieco po anglicky....jednoznacne sa toto musim naucit.

Moje prve vtipne "nedorozumenie" nastalo ked sme isli nakupovat a predavacka sa nas opytala ci chceme pusu. Rodicov (ktory tam uz zili pol roka)to nejako vynimocne neoslovilo odpovedali ano a len som sledovala ako predavacka vybrala tasku (ako tesko taska C: ). Potom mi otec vyrozpraval jeho prvy zazitok s "pusov".

Priroda je tu neopisovatelna. Kazdy den sa prejdem po hore uvedenom obrazku, tento chodnik je vlastne velmi dlhy a ked sa dostanete uplne hore tak sa dostanete k plazu. Je tam taky mali ostrovcek asi 20 metrov od brehu a normalne sa tam dostanete pesou ALE v noci ked je priliv more sa nadvihne a je nemozne sa tam dostane. Na plazi je volejbolova siet a trocha dalej su hojdacky na ktore chodievam dost casto a sledujem morske vlny, obrovitanske hory a stihacky? No skoro by som zabudla Bodo ma vlastnu lietaciu zakladnu. Kazde rano o 9tej akoby na vas hadzali bomby. Ale to sa odohra iba 5-krat za den.

No momentalne su to vsetky moje zazitky z Norska, ale ked sa mi stane nieco zaujmave tak napisem dalsi blog. Dufam, ze som vas trocha zaujala Bodom a mozno sa jedneho dna dostanete do Norska. Je tu vazne krasne.

 Blog
Komentuj
 fotka
flussica  25. 9. 2011 01:13
Och, už teraz som sa do toho mesta zaľúbila, z tej prvej fotky... A TY SA TAM NUDÍŠ!!! Ja by som celé dni chodila a dúfala, že niekoho ukecám, aby ma zviezol na lodi .
 fotka
pomponchan  25. 9. 2011 01:24
@flussica



jo jo je tam krasne to nepopieram ale po tyzdny by ta to prestalo bavit a jedina osoba ktora ta v skutocnosti je nalodi je ujo ktory predava "rekers" co su krevetky. je to parkovaci pristav a keby som mala tu schopnost niekoho ukecat a velmi by som chcela tak by som asi aj ukecala toho uja
 fotka
flussica  25. 9. 2011 01:25
A už si sa nechala nalodiť, krevetka ? Aha, nestihla si.. tak to skús, skúuus to ! Veď čo môžeš stratiť? Max. z Teba spraví niekomu večerum veď čo ..
 fotka
pomponchan  25. 9. 2011 01:36
@flussica



ja nie som krevetka!!!!



[IMG]

[/IMG]





hmmm....no TO by sa mohlo stat



[IMG]

[/IMG]
 fotka
flussica  25. 9. 2011 01:39
Ten gif... No tak dobre, krevetka, nieee si krevetkaaa ...



Neboj, ja Ťa ochránim!
 fotka
pomponchan  25. 9. 2011 01:44
@flussica



pfff jasne ze ochranis!





 fotka
flussica  25. 9. 2011 01:44
Ale zabudla si, že ja som ako Boh? Všade vôkol Teba - Plank-tóóón...
 fotka
pomponchan  25. 9. 2011 01:49
@flussica



sak aj si :3





 fotka
flussica  25. 9. 2011 12:53
Napíš svoj komentár