______________________________________________________
Jeeej je tu dalsi dennicik!!!

Hmmm uz som dlho nic nepisala, vlastne je to dlha doba co som vobec bola na birdzy. >U<

Trocha som vycistila svoje blogy. Ked si citam stare veci tak si uvedomim ako som sa zmenila.

V poslednej dobe nejak som nemala naladu na nic, ale dnes som sa konecne namotivovala. ((zaujmalo by ma kolko to vydrzi >3< Chcem si urobit taky osobny motivacny program aby som sa dokopala k tomu co uz chcem urobit roky.

Uz nechcem byt jedna z tych co stale hovoria "chcem" ale nikdy sa k tomu nedostanem a potom to lutujem lebo viem, ze som uz mohla pokrocit a dostat sa dalej. Je vazne pravda, ze jedina vec co stoji medzi tebou a tvojim cielom si ty. Veci sa sami nespravia, ty sa nikam nedostanes ked nic pre to neurobis. A je to pravda.

Chcem si konecne zobrat svoj zivot do ruk. Uz mam istotu v tom co chcem dosiahnut a kam sa chcem dostat. Niekedy je tazke robit rozhonutie ked tvoj samostatny zivot len zacina, mas prirodzeny strach ale zaroven sa aj tesis. Predsa budem na vsetko sama.

Achh no mohla by som pokracovat ale nechcem to moc roztiahovat predsa to nie je take zaujmave. >U< Len tak medzi recov do Kanady idem v maji. Pravdepodobne koncom. Zase sa ospravedlnujem za moju strasnu slovencina, uz to nie je take lahke ako ked som musela pisat kazdy den v skole. Niekedy riesim jednu vetu aj minutu lebo neviem ci je to spravne. = - =;;;

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár