Ps102
29-ročný muž, na dievčatá, veriaci v seba
najnedávnejšie lognutie
2. 12.decembra 2018 11:11
3820 dní na BIRDZi
regnutý od 11. júna 2014
Na Instagrame som jednej babe napísal, že vyzerá ako Maisie Williams a ona sa mi poďakovala... 0_0
23 komentov
1
majmarad
12. 6.júna 2018 06:51
pointa?
2
=D
@Majmarad pointa že Maisie, okrem toho dôležitejšieho že je piča, je ešte aj škaredá, a ešte k tomu aj naprosto anti-sympatická? =D
@Majmarad pointa že Maisie, okrem toho dôležitejšieho že je piča, je ešte aj škaredá, a ešte k tomu aj naprosto anti-sympatická? =D
3
ako nič v zlom, ale sám nevyzeraš ako poloboh, tak nechápem, prečo sa posmievaš dievčatám a ešte sa tým aj chváliš
4
@feelagain ako nič v zlom ale sama nevyzeráš ako polobohyňa takže tvoj koment práve plne oprávnil jeho koment k danej slečne.
...aj keď si odmyslíme že to nepotrebovalo oprávnenie, lebo... čuduj sa svete, ľudia majú právo súdiť ľudí na základe akýchkoľvek kritérií ktoré si zvolia.
...aj keď si odmyslíme že to nepotrebovalo oprávnenie, lebo... čuduj sa svete, ľudia majú právo súdiť ľudí na základe akýchkoľvek kritérií ktoré si zvolia.
5
@feelagain jo a jeho príspevok nebol o chválení sa tým že niekomu napísal čo si o ňom myslí, ale o smiešnosti/vtipnosti toho ako daná osoba reagovala.
veľmi priehľadný pokus o strawmana, skús znova.
veľmi priehľadný pokus o strawmana, skús znova.
6
Ľudia, vy tu vyzeráte, že by ste mohli byť aj trochu povrchní, nechcete zahlasovať v mojej ankete? - » birdz.sk/forum/si-povrch...
7
@midnight ja som mu nič negatívne nenapísala, to, že nevyzerá ako poloboh nie je urážka, zatiaľ čo "vyzeráš ako maise" a hneď na to "maise je škaredá piča", je urážka
9
@feelagain aha, až na to že ten doplnok že je piča bol odo mňa, a koment si smerovala na OP, ten ktorý teraz odôvodňuješ tým že OP povedal že je "škaredá piča", pričom on z toho nepovedal nič, to som doplnil ja.
čiže už si v teritórii nie že strawmana, ale hm... má to vôbec názov keď výrok niekoho iného pripíšeš tomu na koho útočíš, a tým výrokom čo si mu pripísala od niekoho iného odôvodňuješ to že naňho útočíš? =D
a aj keby to bola urážka, noačo?
nežijeme v UK, že by urážky boli protizákonné.
čiže už si v teritórii nie že strawmana, ale hm... má to vôbec názov keď výrok niekoho iného pripíšeš tomu na koho útočíš, a tým výrokom čo si mu pripísala od niekoho iného odôvodňuješ to že naňho útočíš? =D
a aj keby to bola urážka, noačo?
nežijeme v UK, že by urážky boli protizákonné.
10
@tarassaco videla si niekedy nejaký jej osobný vlog?
lebo ak nie tak odporúčam pozrieť si.
a odporúčam pripraviť si k tomu vrecúško na zvratky, lebo to jej hysterické pozérovanie je naprosto nechutné.
lebo ak nie tak odporúčam pozrieť si.
a odporúčam pripraviť si k tomu vrecúško na zvratky, lebo to jej hysterické pozérovanie je naprosto nechutné.
11
@midnight jej osobnosť ma nezaujíma. Ani som nevedela, kto to je, kým som ju nevygooglila. Ide mi len o to, že výzorovo je podľa mňa pekná.
13
@purenarcissism ja sa čudujem o čom to hovoríš, lebo v mojich troch komentoch sa nenachádza ani len slovo "sám", nie to ešte vyjadrenie ktoré by to slovo zapájalo do nejakého kontextu čudovania sa, plus kontextu že ja.
...ale to nič, poznám viacero ľudí čo majú dyslexiu.
...ale to nič, poznám viacero ľudí čo majú dyslexiu.
15
16
@midnight narazam na tvoje ine statusy a blogy a na to ze sa prezentujes ako uberkokot a potom places ze si sam a zhadzujes to na gynocentricku spolocnost.
17
@midnight prisiel si sem z redditu, lebo tam si sa stracal medzi tebe podobnymi individuami a nedostalo sa ti moc pozornosti? skor tu vystrahu na pripravenie vrecuska na zvratky potrebuje ktokolvek, kto si planuje precitat prispevok od midnighta. ew
20
Ja si myslím že možno nie je nejako extrémne pekná, ale inak je celkom v poriadku, vrátane svojich vlogov. Ale whatever ak máš iný názor je to hold tvoja vec.
22
@antifunebracka Najväčšia sranda je tá, že tento status som si vymyslel. Nič z toho sa nestalo.
Ale vďaka nemu sme zistili, že podľa Lucie a desiatich ďalších ľudí (z ktorých určite minimálne jeden ma nikdy nevidel) nie som dosť pekný na to, aby som si mohol robiť srandu z výzoru druhých. Z toho vyplýva, že ak by som vyzeral lepšie, asi by to bolo v poriadku. Dosť choré.
A okrem toho tu ten mládenec predviedol svoje znalosti z genderových Štúdií na vysokej škole života.
Birdz sa predviedol v ešte lepšej forme, než som čakal
Ale vďaka nemu sme zistili, že podľa Lucie a desiatich ďalších ľudí (z ktorých určite minimálne jeden ma nikdy nevidel) nie som dosť pekný na to, aby som si mohol robiť srandu z výzoru druhých. Z toho vyplýva, že ak by som vyzeral lepšie, asi by to bolo v poriadku. Dosť choré.
A okrem toho tu ten mládenec predviedol svoje znalosti z genderových Štúdií na vysokej škole života.
Birdz sa predviedol v ešte lepšej forme, než som čakal
23
Hej, nebolo by to OK, ale keď sa škaredý človek posmieva iným, že sú škaredí (nemyslím teraz nikoho konkrétne), tak to nasere dvojnásobne
Napíš svoj komentár
- 1 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 2 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 3 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 4 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 3 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 4 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 5 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 6 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 7 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 8 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 5 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 6 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 7 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 8 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 9 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 10 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...