V druhom semifinálovom kole sa strenú traja bývalí finalisti Superstar, aktuálna víťazka Coca Cola Pop Star za rok 2008 a nováčikovia, ktorí budú bojovať o účasť pred 200 miliónovým publikom.


Hneď na úvod sa predstaví skupina Babenky a týpci s rovnomernou piesňou Babenky a týpci. Uvidíme, či táto skupina využije svoju šancu a prerazí aj vďaka tejto súťaži na slovenskej hudobnej scéne.



Nováčik hudobnej scény za rok 2008 a to speváčka Mária Čírová narobila za tých pár mesiacov poriadnu „búrku“, dnes sa očakáva, že so skladbou Búrka spraví „búrku“ opäť, je horúcim želiezkom na víťazku dnešného semifinálového kola.



Tretí sa na scéne objaví bývalí semifinalista Superstar, a to Jakub Petraník , ktorý akoby vstal z popola a bude sa snažiť prebojovať späť do svetašhoubiznisu. Dnes bude súťažiť so skladbou Nadomnou. (video ešte neexistuje)


Hneď za ním vybehne na pódiu skupina Golden Storm , so sklabou Daj mi len deň. O tejto skupine veľa počuť nebola, ale možno od dnes o nej počuť budeme. Uvidíme ako využijú svoju šancu.



Z prvej sérii Superstar známi súťažiaci Samo Tomeček , dnes okrem sebe na pódiu ukáže aj svoju skupinu a o účasť v Moskve bude bojovať so skladbou To čo chceš. (video ešte neexistuje)


Druhú polovicu vystúpení odštartujú punkeri zo skupiny Editor a súťažiť budú s piesňou, ktorá nesie názov Pod parou.



Šťastná sedmička pripadla na toto kolo skupine Mukatado so skladbou Ja sa mám. Len na číslo sedem by sa spoliehať nemali, a preto uvidíme, či dnes večer postúpia. (video ešte neexistuje)


Z ôsmeho miesta sa o postup pobije Marek Kravjar , s veľmi zaujímavým názvom pesničky a to Geniálny cvok. (video ešte neexistuje).

Z pod ochranných krídel dnes už neexistujúcej kapely Iné Kafe vyletela speváčka Anawi , ktorá sa po dlhšom čase vracia späť v plnej kráse. Dnes bude súťažiť sama za seba so skladbou V predstavách. (video ešte neexituje)

Záverečné číslo bude patriť bývalému finalistovi Superstar Tomášovi Bezdedovi , so skladbou Každý z nás, ktorú podľa médií venoval svojej bývalej láske. Uvidíme či mu to dnes bude stačiť na postup, ale kto nemá šťastie hre, nájdeho v láske.



Eurovisia je pre súčasné hviezdy dobrá reklama, pre vyhasínajúce hviezdy posledná šanca vstať z popola a pre nováčikov vstupenka do sveta slovenskej hudobnej scény. Uvidíme, ako kto, svoju šancu dnes večer využije.


by: rom4n133

 Recenzia
Komentuj
 fotka
ewellyne  20. 2. 2009 13:09
mne sa ten článok páči - dík za aktuálne info
 fotka
tysha  20. 2. 2009 14:30
Dnes?
A nebýva to v nedeľu?
Či ja som zas pozadu?
 fotka
rom4n133  20. 2. 2009 15:20
Od tohto týždňa to ide aj piatok aj v nedeľu Bo bolo veľa záujemcou
Napíš svoj komentár