Máte pocit, že miesto, kde ste roky cítili istoty sa pomaly stráca ?! Ja ho práve teraz mám. Pomaly zisťujem, že to čo zažívam, nie je to čo by som vlastne zažiť chcel. Jednoducho, chcel by som sa vypariť a zmiznúť.

Práve nachádzam v drvivej väčšine ľudí sklamanie a pocit, že sú len obyčajný odpad, ktorí si na Vás spomenie, keď dačo iba potrebuje. Týchto ľudí, postupne odhaľujem a dostavajú sa do mojej listiny chudákov. Možno niektorí ľudia, to aj budú čítať, je mi to brutálne jedno!!

Miesto ako moja dedina, v ktorej žije asi iba 1% normálnych ľudí sa mi pomaly ale isto zhnusila. Žijú tu buď alkoholici, ale debili. Sem tam sa nájdu ľudia, ktorých ešte nepoznám a neviem, kam ich mám zaradiť.

Keď sa však pozriem na druhé miesto, a to školu, ktorá pre mňa znamenala miesto plnej zábavy, pomaly mi začína byť zle. Z ľudí, ktorých som si myslel že sú fajn, sú zrazu parasti, ktorí sa hrajú na niečo čo ani zďaleka nie sú. Každým smerom vetra si prehodia kabát a robia sa na neviniatka, ale sú to obyčajné špiny!! Koľko normálnych ľudí je na tej škole, ktorých poznám ? No asi 30-dsať. Možno viac, ale možno menej. Za chudákov považujem tých, ktorí si vytvoria názor o človeku z rozprávania iných a ani sa len nepokúsia toho človeka spoznať a hneď dopredu ho odsúdia do nemilosti. Skapte takí ľudia!!

***

Aby som nekecal len o tých zlých veciach. Sú aj dobré veci a dobrí ľudia, ktorí ma tu držia, vystihnúť by som ich mohol slovami jednej piesne:

„Mám tu svoje miesto a strážim naše istoty, mám tu svoje miesto a pár ľudí, čo nestratím..“

Neviem , k nim sa nemám čo vyjadrovať, sú pre mňa proste super a nebyť ich, tak určite tu už nie som!!

***

A na záver, kebyže je miesto kam môžem ísť a je ďaleko od všetkého zlého, hneď by som šiel preč, bez zaváhania, ale je teká miesto?!

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
ewellyne  16. 2. 2009 17:14
poznám tie pocity.. no človek sa nad to musí nejako povzniesť, ale niekedy je to naozaj dosť ťažké..

ja len dúfam, že aj ja budem možno časom patriť do tej tvojej skupiny dobrých ľudí..
 fotka
lucas14  16. 2. 2009 19:54
a ja patrím kde?
 fotka
spider333  16. 2. 2009 22:02
Aj ja som špina?
 fotka
meggie7  17. 2. 2009 13:49
Romanko, ja prežívam toto isté. "..a pár ľudí, čo nestratím..“ Akurát mám dojem že tento výrok Sue už u mňa je neaktuálny, lebo ja už strácam asi všetkých. Iba v tej škole sa viem celkom zabaviť až na to, že je tam pár pretvárok, ale tie totálne ignorujem.
 fotka
acheronka  17. 2. 2009 19:23
no na toto by som ti povedala len ze predychaj...ale presne viem aky pocit tym myslis...takze nedychaj ale rozbijaj! ale s citom...
 fotka
eirianedd  22. 3. 2009 10:44
Zlo je veľmi relatívne, nezávislosť veľmi cenná a čas preveruje
Napíš svoj komentár