Presne sú to 2 týždne a 1 deň, troška som sa odmlčal, čo je mi aj trocha ľúto, ale aspoň som prišiel na nové myšlienky.. Na úvod Vám chcem dať do pozornosti, že aktuálna Zlatá Slávica Zuzana Smatanová ma nový singel v rádiách s názvom „Včely“ a sekcii LINKY ho mám hneď ako prvý.. Vrelo odporúčam, je to vážne super song..

Ďalej by som povedal, že mal som brigádu, áno mal, ako prišla, tak aj odišla, boli sme až 2 víkendy, a potom nám povedali, že keď chceme, môžme ísť na zmluvu, ale keď že nemáme 18r polka ľudí čo tam bola cez agentúru nadobro skončila.. Dobré svinstvo !!!

V škole som bol v 1.ročníku vyznamenaný a v 2.ročnikú som si pokazil známky a profesori si uvedomili, že aký dobrý žiak a ako sa pokazil, a teraz keď som sa začal zas učiť, mám pocit, akoby niektorí už naschvál by mi chceli dať trojku aj keď na trojku nie som .. No ťažko sa to dá pochopiť, ale prvý pol rok si asi nebudú chcieť uvedomiť, že sa už vážne učím

Ako by ste sa zachovali, kebyže si niekto s človeka, na ktorom Vám záleží, v kuse robil srandu.. pritom sa neviete rozhodnúť komu dať za pravdu, alebo uprednostniť, bo iné je priateľstvo a iné láska..

Ak si mega fanušik Zuzky a chceš podporiť pesničku "Včely" ozvi sa mi v TS-ke

Všetkým prajem pekný víkend :o)

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár