No ahoj, prajem všetkým pekný deň, no dnes je štvrtok, ale dnes napíšem o strede..

Čiže včera, no o 18,00 ma prišli pozreť nikola a kristián bo som chorý.. No dali sme si čaj, že ovocný, no mne tak nechutil.. Skôr ako keby daký z vojny bol.. Potom sme pozerali hokej a vyhral Trenčín, niki sa tešili, bo že jej obľúbnci.. No to určite že ide o oblúbenosť, bohvie koho tam vidí..

Potom sme zjedli všetky chrumky a tyčinky.. Zemiakové lupienky som zjedol sám o 23,00hod potom som im šiel ukázať tento blog, ale nevideli nič nové.. Tak sme šli pozreť pár ľudí na iných internetových stránkach ako BUN-Bac a ze vykecať.sk možno to dakto chápe, ak ne, môj problém to asi už neni..

Na youtube sme videli Lily, ktorá ovláda mapu sveta aj keď má len 2 roky.. Pozri tu: Lili video pán profesor Novota by sa potesšil keby mal takú žiačku.. Potom som im pustil Čerešne a CEZ OKNO pesničky.. Asi sa im páčili.. Potom sme vymýšľali zaujímave komenty Weronike.. že vraj sa jej páčili.. Potom okolo 22,05 išli domov.. Jaj a ešte jedno zaujímavé vieo sme videli tu: Video ale prežil to tak toto video je celkom fajn len tak sme pozerali a ešte moje obľubené video ktoré je to NAJ NAJ video na tom portáli, je to pád v priamom prenose a diera do štúdia:
Video: Pád v priamom prenose

Tak týmto videom to uzavrem.. No nenapísal som všetko.. Ale asi som už na ostatné zabudol.. Pekný deň všetkým a všade

 Blog
Komentuj
 fotka
r4dk4  20. 3. 2008 17:44
Co by ste dnesny mlady ludia porabali keby neexistovali priatelia,pocitac a televizia?? :o) ... inak to tu mas velmi pekne :o)
 fotka
pawlo  20. 3. 2008 18:07
To posledné video je Úbohá moderátorka asi nemala svoj deň...
 fotka
r4dk4  20. 3. 2008 20:34
Ked som si pozrela to posledne video.... ...od smiechu ma ohlo na stolicke... ...no...co uz ... stava sa :o)
 fotka
n1ck1  21. 3. 2008 22:41
ahoooojteee....to ja som ten clovek co bol u neho na cajiku a mne chutil a ete k tomu bol v modrom hrnceku tak to cele nemalo chybu a ja som vela nejedla...a tie pesnicky?...hmmmm ...fasa
Napíš svoj komentár