Tak ahoj všetci, no dnešný deň, no konečne že je, už na neho čakám od nedele čo som sa prebudil..

Škola sa dnes dala, neplával som, bo som trocha chorý, na angline, nemine a biole som neopovedal, no na matike hej.. Dnes je 18.4.2008 a práve dnes skúšala podľa dátumu, a no jasné že ja musím byť 18-sty, no úlohu sme mali 2 take rysovaci príklady, no jasné že ho mali len 2 a aj tý boli na doučku No dačo som opísal.. Na tabulu som vsšetko napísal, že ako sa to rysuje no a že odôvodni to.. Tak 10min som sa tam strapňoval bo som nič nevedel, v tom povedala že "Hádžem zachranné lano, kto ho zachráni?" a v tom Maťa zvyhla ruku a išla to tam všetko vysvetlovať.. Nedala mi profka 5 a bol som šťastný A Maťa dostala 1.. Dik MAťa.. No a dnes mala moja spolužiačka Andy 17 rokov, som jej kúpil Orieškovu M*lka čokoládu..
Všetko NAj andy

Potom sme boli v T*scu a na stanici Potom som došiel domov a mamka že Rom,an dnes na 14,30 si objednný kaderníčke a ja že do riti, je 14,20hod sadol som na bike a o 14,29 som tam už sedel..
Čiže mám NEW účes, stretol som niki po ceste a povedala že neni taký dobrý ako minule

Dnes sa chystám ešte von a zajtra idem na oslavu Ale hlávne je že je P_I_A_T_O_K..

Tak asi tak, majte sa všetci a prajem SUPROVÝ VIKEND a nech Vám ide čas pomaly ako v škole

 Denník
Komentuj
 fotka
shalmakia  18. 4. 2008 16:00
Cas pomaly ako v skole?? To je nemozneee...
 fotka
cy3aha  18. 4. 2008 16:38
Ach... ale pondelok tu je hned zase
 fotka
lass  18. 4. 2008 17:53
cas nemoze ist tak pomaly ako v skole, lebo za tymi murmi bud cas stoji alebo sa hybe inou rychlostou ako mimo arealu...radsej nech ide cas teraz normalnou rychlostou, ale nech je vyplneny niecim lepsiem ako pozeranim do blba a tvarenim sa mudro
Napíš svoj komentár