Dnes ráno o 5,40 mi zvoní budík, pozrem sa a odložím ďalšie budenie o 9min, potom som konečne vstal, no zapnem TV a pozrel som si správy, šport a počasie z Telerána a ide sa na buss.. No jasné, že prvý buss som zmeškal.. Tak som si počkal 10 min a šiel druhý, bol poloprázdny a tak som si sadol do dvojky, ktorá bolo voľná.. Zadíval som sa cez okno, a videl som ako ide svet vedľa mňa.. Vystúpil som, šiel som do pekárne, kúpil som si pečivo, po ceste som si dal jedno a už som bol v škole.. Musel som ísť na nultú hodinu, lebo som si zabudol úbor a pán profesor Vyhorel(T*bory), mi to dal nahradiť, a pritom bol iba zastupovať.. Keď mám byť úprimný, tak v láske ho nemám a asi ani nebudem mať a ani chýbať mi to nebude.. A keď sa o tom dozvie je mi to jedno, nemôžem mať rád všetkých.. boli sme na zdravotnej telesnej aj s jedným spolužiakom.. Bolo to trápne.. Spolužiačka, ktorá tam pravidelne chodí, tak profesora dosť vytočila- smial som sa Potom sa nás spýtal s íróniou v hlase, že ako sa nám páči.. S úsmevom som mu povedal, že ,, Celkom áno, a možno sa mi tu tak zapáči, že od druhého roku začnem chodiť sem“ no on mi povedal že o rok tu možno nebude a ja nato že: ,, O to lepšie!“.. No potom sa nás spýtal ,,Páčilo sa Vám?“ a ja že ,, NIE!“ no ale aj tak Kika M ho vytočila najviac, nemalo to chybu..

Potom prišla biola, kde sa každý učil na písomku z litiky A zase telesná, teraz už s B*gim No táto telesná sa hneď dala.. Profesor ma poslal plašiť holuby.. Tak som nemusel bežať na konci hodiny 3 kolečká ale len 2 TO JE VÝHRA disappointed:bo nám nasadili new trávu na fudbalové ihrisko)
Potom písomka, ktorú keď som nenapísal aspoň na 2 tak odchádzam z gympla! Matika sa prežila, na dejáku som dostal 1 a z neminy som nechápal čo sme robili Ale to asi všetci!

Možno sa divíte daktorý, že prečo neni môj BLOG modrý.. No po viacerých narážkach to čitateľom vadilo a dakedy sa treba obetovať pre úspech NO dnes ešte príde básnička z hodiny náboženstva

Tak zatiaľ sa MAJTE PEKNE S pozdravom RK-133

 Denník
Komentuj
 fotka
eliza707  7. 5. 2008 16:11
....mne vadi iba fialova ...
 fotka
kittynka  7. 5. 2008 17:28
krasa den..
Napíš svoj komentár