Tak každým dňom je to bližšie a bližšie.. NO o 6 dní, ak sa dožijem budem mať 17 rokov..
No za ten necelý rok som toho prežil fakt veľa.. Uvedomil som si veľa životných situácii, upevnil priateľstvá a niektoré aj ukončil.. V lete som bol na brigáde čiže som si aj niečo našporil.. Leto bolo super.. Na niektoré veci nezabudnem ako striekanie sa na ihrisku umelým zavlažovaním (však NK, KŠ) Potom nezabudnem na tebe a na mnohé iné veci

Potom som vstúpil do 2.ročníka na gympli.. nie nadarmo sa hovorí že NÁVRAT BÝVA ŤAŽŠÍ AKO ZAČIATOK.. Bolo toho v škole veľa a aj veľa je.. Nastali veľké zmeny v sedení i keď mne ostalo moje miesto z prvého ročníka čo bolo super.. Známky a priemer sa trocha zhoršil, ale zas som spoznal nových ľudí, ale hlavne z 1.A Tiež som spoznal new profesorov, niektorí mi nesadli ale už som si zvykol

Určite som sa v 16 rokoch veľa krát zaľúbil ale aj odľúbil.. No skôr som sa zahľadel ako zaľúbil, lebo na lásku treba 2 a tak to nebolo..
Nemusím sa báť, že dačo ľutujem, lebo neľutujem nič a asi ani nebudem.. Dokážem sa tešiť z maličkostí.. A bolo dosť dôvodov na tie maličkosti.. Tiež som sa asi zmenil.. Prehodil sa mi rebríček hodnôt života a možno sa ešte aj meniť bude.. Lebo nič netrvá večne, myslím si že život je sínusoida , raz sme úplne HORE inokedy zas úplne dole.. Ale vždy som mal silu sa postaviť a ísť ďalej, lebo CESTA ZDNA VEDIE LEN SMEROM NAHOR..
Občas som už nevládal ísť, ale vždy mi niekto pomohol a pevne verím že mi aj niekto pomôže.. Dúfam, že sa takí ľudia nájdu a pomôžu mi, a ak nie, niečo preto urobím..

Budem končiť, vyzerá to že tento rok bol nudný, ale bol super.. Ale vždy na niečo zabudnem a musím si dačo nechať aj aby ste ma mohli spoznať osobne..

Majte sa všetci a všade.. PS: KOMENTY Dik

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
cy3aha  19. 4. 2008 17:55
Všetko najlepšie k narodkám
 fotka
minka117  19. 4. 2008 18:10
Pripajam sa.... HAPPY BIRTHDAY
 fotka
tomas  19. 4. 2008 18:15
happy birthday, inak teba uz poznam podla farby clanku
 fotka
rom4n133  19. 4. 2008 23:48
- ale ja mám narodky až o týždeň 25.4.2008 ale aj tak VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM
 fotka
spider333  19. 4. 2008 23:50
pekne si to napisal lubi sami ze si spomenul nasu triedu 1.A ale seres ma ze si ma nespomenul konkretne
Napíš svoj komentár