Potrebuješ: šampiňóny, paradajky (vrelo odporúčam slovenské cherry), zemáky, dochucovače, maslo... alobal, rúru, plech!
Jediné čo treba krájať sú grule, ak máš cherry alebo iné malé paradajky, treba len umyť a šampiňóny detto. Pripravíš si špíziky, osolíš, okoreníš, mne sa žiadala aj červená paprika. Špízy môžeš baliť samostatne do alobalov alebo spolu, je to jedno, hlavne pridaj aj maslo. Na špízy môžeš poukladať aj krúžky cibuľ ak ľúbiš. Odveci nie je napichnúť na špajdle ani uhorky, ja som nemala. Všetko by malo byť zakryté alobalom, pečieš cca na 200° (mám teplovzdušnú a ,,grilovala" som), podľa potreby 30-45 min. 5-10 min pred koncom zlož alobal zo špízov, nech sa zvrchu ešte pekne prepečú. Smaklig måltid!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Jediné čo treba krájať sú grule, ak máš cherry alebo iné malé paradajky, treba len umyť a šampiňóny detto. Pripravíš si špíziky, osolíš, okoreníš, mne sa žiadala aj červená paprika. Špízy môžeš baliť samostatne do alobalov alebo spolu, je to jedno, hlavne pridaj aj maslo. Na špízy môžeš poukladať aj krúžky cibuľ ak ľúbiš. Odveci nie je napichnúť na špajdle ani uhorky, ja som nemala. Všetko by malo byť zakryté alobalom, pečieš cca na 200° (mám teplovzdušnú a ,,grilovala" som), podľa potreby 30-45 min. 5-10 min pred koncom zlož alobal zo špízov, nech sa zvrchu ešte pekne prepečú.
Smaklig måltid!!!