Smartboy
27-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
28. 12.decembra 2023 22:31
4891 dní na BIRDZi
regnutý od 3. júla 2011
asi jediná vec, v ktorej ma vie môj mobil ešte
potešiť je to, že sa dokáže nabiť za pol hodinu z
0 na 100% :3
potešiť je to, že sa dokáže nabiť za pol hodinu z
0 na 100% :3
7 komentov
2
@coleshepter 2 dni zvláda v pohode, na net nechodím (nemám), hry hrám max. 20 minút denne, pesničky cca. 10 minút a budík veľa nežere Najviac žere aktívna tapeta, ale už aj tú som si včera dal preč
Nevidel som to, len sa mi ľúbi ten "hlavný zabijak"
Nevidel som to, len sa mi ľúbi ten "hlavný zabijak"
3
zato môj telefón sa kľudne vybije za pár hodín, aj keď naňho nikto nešahá a nabíja sa pomerne dlho
ale to asi preto, že na internet chodim jedine cez mobil
A aktívne tapety fakt žerú baterku, napríklad také akvárko
Ja som tiež nevidela, ale aj keď to nemá veľkè percento, hrá tam Shane, tak si asi kukem
ale to asi preto, že na internet chodim jedine cez mobil
A aktívne tapety fakt žerú baterku, napríklad také akvárko
Ja som tiež nevidela, ale aj keď to nemá veľkè percento, hrá tam Shane, tak si asi kukem
4
@coleshepter dosť ma ale sere, že v noci mi z baterky ubudne tak 10-15% -.-" Mám teraz podozrenie, že v noci asi v izbe nie som sám Duchovia hrajú Logo Quiz teraz dávam rofl smajlíkov ale raz zbadám..
Ja som mal také krásne živé pozadie-Xperiu Z Ale už ma aj prestalo baviť a vzhľadom na to, že chcem čo najmenej nabíjať lebo 1.)Mám dojebaný kábel 2.) bez použitia kružidla alebo nejakého ostrého predmetu neotvorím krytku na microUSB konektor, sa mi zdalo rozumné že to z tade dám preč a budem ešte menej nabíjať
No ono ten film je vraj riadny odpad Neodporúčam ti to kuknúť, dám si asi aj iný avatar už, nechcem aby Birdzáci kukali sračky, mám vás rád
Ja som mal také krásne živé pozadie-Xperiu Z Ale už ma aj prestalo baviť a vzhľadom na to, že chcem čo najmenej nabíjať lebo 1.)Mám dojebaný kábel 2.) bez použitia kružidla alebo nejakého ostrého predmetu neotvorím krytku na microUSB konektor, sa mi zdalo rozumné že to z tade dám preč a budem ešte menej nabíjať
No ono ten film je vraj riadny odpad Neodporúčam ti to kuknúť, dám si asi aj iný avatar už, nechcem aby Birdzáci kukali sračky, mám vás rád
5
Že váhaš duchovia sú všade, a asi sa nudia, tak im dopraj trocha zábavy, nechaj si cez noc mobil v nabíjačke
Ty čo to máš za mobil? samé komplikácie, radšej si ho daj dokopy, alebo kup nový
Myslíš, ze stratim ním len čas? :/
Ale máš pravdu, dosť je podhodnotený
A aký film odporúčaš?
Ja mám na avatare Nanu a ten film má cez 80% takže reprezentujem ^^
Ty čo to máš za mobil? samé komplikácie, radšej si ho daj dokopy, alebo kup nový
Myslíš, ze stratim ním len čas? :/
Ale máš pravdu, dosť je podhodnotený
A aký film odporúčaš?
Ja mám na avatare Nanu a ten film má cez 80% takže reprezentujem ^^
6
@coleshepter ďík upokojila si ma Nechám nechám, aj nejaké nové hry stiahnem nech sa nenudia už z tých čo vkuse hrajú
Je super no.. Ono možno by tá krytka aj išla otvoriť keby som mal nechty, ale ja si ich obhrýzam :/ Nový plánujem..niekedy Momentálne sme ale without any money a to doslova
Určite stratíš..už pár ľudí z Birdzu si ho (kvôli mojej fotke) pozrelo a potom mi písali že to bola riadna sračka
Ja filmy ani nekukám, odporučil by som ti len nejaké staršie a otrepané čo určite poznáš
Už som si ale fotku zmenil a teraz reprezentujem one of the best ^^
Je super no.. Ono možno by tá krytka aj išla otvoriť keby som mal nechty, ale ja si ich obhrýzam :/ Nový plánujem..niekedy Momentálne sme ale without any money a to doslova
Určite stratíš..už pár ľudí z Birdzu si ho (kvôli mojej fotke) pozrelo a potom mi písali že to bola riadna sračka
Ja filmy ani nekukám, odporučil by som ti len nejaké staršie a otrepané čo určite poznáš
Už som si ale fotku zmenil a teraz reprezentujem one of the best ^^
7
No, stiahni im 2player reactor nech sa rovno spolu hrajú a nemusia sa striedať
No to nie je dobré kúsať si nechty aj keď tiež dakedy okusujem, si ich nalakuj aby ťa nelákali
Óóó Edwardík
Johnny Depp vie zahrať všetko
No to nie je dobré kúsať si nechty aj keď tiež dakedy okusujem, si ich nalakuj aby ťa nelákali
Óóó Edwardík
Johnny Depp vie zahrať všetko
Napíš svoj komentár
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 3 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 4 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 5 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 6 Samsebou30: youtu.be/4uPDfuC3Jck...
- 7 Abstraktdepres: Tie klobásy sú tvrdé. Skurvený jeleň...
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 4 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 5 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 6 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 7 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 8 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 9 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 10 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 3 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 6 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 7 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 8 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 9 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...
- 10 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
On určite len sa tvári nabito
Ináč, videl si Smiley?