Za posledných pár dní som počula a čítala veci, ktoré moje dni robia znesiteľnejšími

- Dúfam, že s našla niekoho, koho nemusíš prosiť o lásku. Hovorí mi človek, s ktorým som naposledy bola na strednej škole. To dievča to vníma viac ako ja. A vďaka nej viem, že nechcem nikoho už prosiť, aby ma mal rád, keď ho mám rada ja. Nie ako motivačné kecy, jednoducho, mať v živote niekoho, kto ťa miluje a miluje každú jednu sekundus tebou, to je dar. A vyžaduje to úplnosť citu a odvahu dať všetko pre jednu jedinú dušu a to, že to niekto neprijíma a prijať nechce, to je síce smutné, ale ešte smutnejšie by bolo aj naďalej mu to dávať. Už nechcem nikoho prosiť o lásku.




- Skutočná radosť je prezlečený smútok. Je to opakované klopanie na dvere a prijatie, že nám nik neotvorí. Je to spadnutie na úplnom dne, kde nás čaká niečo/niekto. Niekoho Boh, niekoho rodina, niekoho kamarát,niekoho partner, niekoho on sám, jeho sila. Nie je to falošný úsmev ani nadhľad, nie je to ani umelé presviedčanie sa o tom, že je všetko v poriadku. Skutočná radosť si nezatvára oči, skutočná radosť vie, že život je i smutný, no vždy nám dáva možnosť znovu ju obnoviť. Nemusím nikdy si nepriznať, že moje rany bolia, len aby som náhodou nemala pociť, že nie som skutočne šťastná.




- Som cynická, príliš priama, mávam svoje nálady, svoje zlé dni, občas nerozprávam, občas rozprávam priveľa, občas moje slová zabolia, " Ale Táňa, aj tak to veru stojí za to "




-  Na mojej spokojnosti niekomu záleží. Mám okolo seba ľudí, ktorí sa tešia, ak som šťastná, ktorých to naozaj zaujíma. takých, ktorí sa pýtajú, ako sa mám, preto, lebo to naozaj chcú vedieť a spravia všetko preto, aby mi pomohli, ak sa trápim. Chcem ešte veľakrát vidieť úsmev chlapa svojho života, keď poviem, že dnes sa mám naozaj dobre.




Ak teraz viac premýšľam o veciach a viac si ich uvedomujem a keĎ teraz viac bolia a soľ v ranách je slanšia ako obyčajne, znamená to,že sa niečo mení. A skutočná radosť znamená prijať to. Neproste nikoho o jeho čas, možno sa skúste spýtať, prečo oň tak veľmi stojíte a ak nájdete rovnakú odpoveď ako ja, možno si tiež naplánujete ďalšie dni na ceste za tým, aby ste sa mali radi a spravili sa tak šťastnými. Neproste nikoho o lásku, pokiaľ to nie ste vy sami.  

 Blog
Komentuj
 fotka
ufounek  12. 12. 2016 22:12
dnes jsem hledal nějaký dobrý blog... no tak, už můžu jít spát
 fotka
lenuli  12. 12. 2016 22:37
Vzdy sa tak pousmejem ked od teba najdem blog lebo vzdy presne viem ze tam najdem veci co mi behaju hlavou, ktore ty vies pomenovat a vyjadrit mozno aj lepsie ako ja sama
 fotka
peter151  13. 12. 2016 00:35
je to na hrane..
Napíš svoj komentár