Som dnes varil.... Po sto rokoch som mal spagety. Olivy z nich spravili tie najdrahsie v mojom zivote... Keby este kupim parmezan, tak idem rovno na ulicu
Som dnes varil.... Po sto rokoch som mal spagety. Olivy z nich spravili tie najdrahsie v mojom zivote... Keby este kupim parmezan, tak idem rovno na ulicu
hm ale nvm proc, teda vlastne viem, som si myslela, že chudobou a strádáním zrovna netrpíš - však taký svetobežník, cesty a pobyty po svete, v JV Azii, profesia v it, a pod.
@Lyterka tak zatial sa nestazujem, ale ked nepracujes (teda pracujes, ale len na svojich projektoch, ktore mozno budu zarabat niekedy v buducnosti) a zijes len zo zasob, tak si rozmyslis, ci kupis stipku parmezanu za 10 eur, najlacnejsie (a nie moc dobre) spagety za viac ako 2 eura, malu flasku oliv za 4 atd len pre porovnanie, tie lokalne jedla co tu mam na fotkach zacinaju na cca 1.80e a to si ich ani nemusim sam varit a nebyt skrachovane eura, ktore za posledne mesiace padlo o takmer 15%, tak by to stalo este menej
@sheily trochu som osmahol na oleji cibulu, dal k tomu cerstve hriby (netusim ake) okorenil (cervenou paprikou) a podusil s troskou ovocneho octu (netusim aky to je, obal je po cinsky . Asi 5 minut pred koncom som tam hodil enoki hriby a cerstve kukuricky (ale plechovkove asi nebudu vadit) a uplne na konci olivy a nejaky rajcinovo-zeleninovy sajrajt co som kupil v carrefoure. Uz som to len dochutil ciernym korenim, posypal nejakymi susenymi bylinami co boli po ruke a vykydol na spagety. Nic zlozite
Btw voda v ktorej sa varili spagety bola samozrejme osolena, ale inak som nesolil nic.
Dnes som si robil to iste (toho rajcinoveho oneho mam strasne vela) a nakrajal som tam aj cerstve rajciny (aj ked susene by asi boli lepsie).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.