Torpedo08
33-ročný muž, osamelý, utajený, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
23. 5.mája 2024 23:55
5865 dní na BIRDZi
regnutý od 27. februára 2009
cigansky bal skoncil ale o 2:00 no tak toto uz je dokaz ze to je secko v pici tato doba aj secko sak bal bol vzdy aspon do 4:00
19 komentov
1
jezzybell
24. 9.sept. 2016 03:11

Nechapem
2
@jezzybell sak ako ze nie ? proste u nas byva casto cigansky bal lebo je tu moc ciganov tento rok 4-5 ich bolo a tento skoncil tak skoro a nechapem to !
11
@leftbehind ?
@Rici135 obcas sa tam primotam ale az v noci ked sa neplati vstupne minule ze pytali 7 eur kkti
@Rici135 obcas sa tam primotam ale az v noci ked sa neplati vstupne minule ze pytali 7 eur kkti
13
@rici135 no tu by si asi nemal moc sancu ale tak ja vychadzam s ciganmi celkom dobre aj ked je jasne ze su obcas problemy lebo je dost kktov medzi nimi ale par ich tu je uplne normalnych ze ani nevies podla spravania ze su cigani
15
@torpedo08 tak po záverečnej, keď pôjdu domov a ptm ich pobijem ... Ja pochádzam z jednej dediny, kde je cigánska osada a tam bolo veeeľa kktov cigošov, tak ja s nimi nemám bars dobré skúsenosti
16
@rici135 nj v osadach to su asi vacsinou uplne degesi ale takto ked to je pomiesane v celej dedine to neni az take hrozne
17
@rici135 Mať zlé skúsenosti s niektorými cigánmi je akože podľa teba dôvod nato,aby človek vypisoval rasistické primitívne pičoviny? Sorry ale to čo tu dávaš,to je niekde na úrovni holohlavých bitkárov s pitbulom na tričku,to fakt nemáš na viac?
20
@rici135 Mať rád celé etnikum sa ani nedá,vždy je to o konkrétnych ľuďoch,dobré ani zlé veci sa nedajú zovšeobecňovať na všetkých,tým pádom nemožno generalizovať bielych,cigánov ani černochov. Treba pochopiť rozdiel medzi sociálnym a etnickým problémom a človek hneď postúpi z kategórie ,,Adolfov jugend" na inú úroveň

Napíš svoj komentár
- 1 Dalsipriekala: Niekedy sa pred ženou schovávam ako pred kolegyňou, som zastrčený vo svojej ulite...
- 2 Lytaryta: ..a raz, ked nasetrím, mozno pojdem aj ja na luxus dovcu, ...
- 3 Teal: Nový Bentley Batur síce dostal veľmi zvláštne meno, ale zato je veľmi sexi....
- 4 Lytaryta: > za to len podmienka ? ...
- 1 Teal: Priali by ste si mať tú ohromnú česť, aby Striekala s vami prišiel...
- 2 Raketak: Priali by ste si aby uz konecne @teal dodrzal slovo a opustil Birdz? ...
- 3 Abstraktdepres: Neviete, facebook ešte nejaky ľudia používajú? Či tá sociálna sieť nejako odumiera? Messenger...
- 4 Raketak: Buchty miluju nadhlad a ten ja mam !
- 5 Dalsipriekala: Niekedy sa pred ženou schovávam ako pred kolegyňou, som zastrčený vo svojej ulite...
- 6 Samsebou30: Tieto výpravy, ktoré budú opäť vychádzať z ciest budú lepšie ako program v...
- 7 Limitles: zavolal som kamosa co ma ocd nech mi uprace samozrejme ze nie zadarmo,...
- 8 Lytaryta: ..a raz, ked nasetrím, mozno pojdem aj ja na luxus dovcu, ...
- 9 Domek: Tu u nás máme jedno pohostinstvo, “random” položené v časti mesta, kde...
- 10 11monika11: Povedzte mi, pls, prečo ľudia v centre BA chodia pešo po cykloceste,...
- 1 Y4nn4: Ten pocit, keď moja kamarátka, ktorá sledovala Exploiteda a Momu na YouTube,...
- 2 Mytickaentita: mám radosť! dnes som sa po 10 rokoch od rozvodu mojich rodičov prvý krát...
- 3 Karamella: Dnes som si za klučkou auta našla odkaz, že som očarujúca a tel....
- 4 Willbebetter: Kedy mi uz bude lepsie, tato jarna depresia ma zabija naozaj
- 5 Teal: Priali by ste si mať tú ohromnú česť, aby Striekala s vami prišiel...
- 6 Tulipanoo: na linkedine mi teraz furt hadze typka, ktory ma jebnute statusy o zenach....
- 7 Raketak: @teal nekecaj ze si expert na " vymazávaní akejkoľvek vzájomnej spojitosti " ked si...
- 8 Dezolat: OK. Mam novy zivotny ciel. Byt digitalny nomad a prestahovat sa na Kanarske ostrovy.
- 9 Raketak: Tak idem do mesta... osprchovany , vlasy zacesane, vonavy... to zas bude...
- 10 Tomas5555555: Je nevyhnutné nasledovať politiku Indie.... koment