Torpedo08
33-ročný muž, osamelý, utajený, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
23. 5.mája 2024 23:55
5822 dní na BIRDZi
regnutý od 27. februára 2009
cigansky bal skoncil ale o 2:00 no tak toto uz je dokaz ze to je secko v pici tato doba aj secko sak bal bol vzdy aspon do 4:00
19 komentov
1
jezzybell
24. 9.sept. 2016 03:11
Nechapem
2
@jezzybell sak ako ze nie ? proste u nas byva casto cigansky bal lebo je tu moc ciganov tento rok 4-5 ich bolo a tento skoncil tak skoro a nechapem to !
11
@leftbehind ?
@Rici135 obcas sa tam primotam ale az v noci ked sa neplati vstupne minule ze pytali 7 eur kkti
@Rici135 obcas sa tam primotam ale az v noci ked sa neplati vstupne minule ze pytali 7 eur kkti
13
@rici135 no tu by si asi nemal moc sancu ale tak ja vychadzam s ciganmi celkom dobre aj ked je jasne ze su obcas problemy lebo je dost kktov medzi nimi ale par ich tu je uplne normalnych ze ani nevies podla spravania ze su cigani
15
@torpedo08 tak po záverečnej, keď pôjdu domov a ptm ich pobijem ... Ja pochádzam z jednej dediny, kde je cigánska osada a tam bolo veeeľa kktov cigošov, tak ja s nimi nemám bars dobré skúsenosti
16
@rici135 nj v osadach to su asi vacsinou uplne degesi ale takto ked to je pomiesane v celej dedine to neni az take hrozne
17
@rici135 Mať zlé skúsenosti s niektorými cigánmi je akože podľa teba dôvod nato,aby človek vypisoval rasistické primitívne pičoviny? Sorry ale to čo tu dávaš,to je niekde na úrovni holohlavých bitkárov s pitbulom na tričku,to fakt nemáš na viac?
20
@rici135 Mať rád celé etnikum sa ani nedá,vždy je to o konkrétnych ľuďoch,dobré ani zlé veci sa nedajú zovšeobecňovať na všetkých,tým pádom nemožno generalizovať bielych,cigánov ani černochov. Treba pochopiť rozdiel medzi sociálnym a etnickým problémom a človek hneď postúpi z kategórie ,,Adolfov jugend" na inú úroveň
Napíš svoj komentár
- 1 Tulipanoo: obcas chcem dat vypoved a ist piect kolace do kaviarne
- 2 Lytaryta: raketáctvo ?
- 3 Jimson: Hpfp v pi….
- 4 Obivankenobi: Pálavu mám kurva rád
- 5 Lytaryta: Snazit sa tu nastavit a uploadnút na tento webportál profilovku je úplne marny, ...
- 1 Nats: aj vas skrie ked objavite nieco drahe co actually funguje? vyjebany sampon za...
- 2 Tulipanoo: obcas chcem dat vypoved a ist piect kolace do kaviarne
- 3 Kviatek: Boha jak ľuďom jebe lebo Tesco predáva nejaký trendshite pre ovce, dubajskú čokoládu...
- 4 3kratadost: Nemam rad, ked daco dobre vymyslim, ale potom to nedobre urobim. Pici....
- 5 Lytaryta: raketáctvo ?
- 6 Nickalerab: Úplne by stačilo, aby intelektuálov a provokatérov typu MotášTooManyFives ich maminy porodili do...
- 7 Lytaryta: Jako spravit mikro-elektroniku viac vode-odolnejsiu ? a vobec víc odolnejsiu, robustnejsiu inherentnú voci...
- 8 Jimson: Hpfp v pi….
- 9 Obivankenobi: Pálavu mám kurva rád
- 10 Lytaryta: Snazit sa tu nastavit a uploadnút na tento webportál profilovku je úplne marny, ...
- 1 Teal: Prosím povedzte mi niekto, že som úplne úžasná a milá osôbka
- 2 Teal: Prečo mi nejde založiť ďalšie fórum, v ktorom sa budete všetci venovať...
- 3 Lejla32: Viem si zobrať hypo na vlastný byt? Pripadne viem sa dohodnúť s blízkym človekom,...
- 4 Nats: aj vas skrie ked objavite nieco drahe co actually funguje? vyjebany sampon za...
- 5 Tulipanoo: obcas chcem dat vypoved a ist piect kolace do kaviarne
- 6 Mezomus: vy, co riadite inych ludi... ako sa vyrovnavate s tym, ze su...
- 7 Teal: Uršula tvrdí, že ak na nás budú uvalené tarify, tvrdo odpovieme. Dúfam,...
- 8 Lytaryta: Co je to vlastne hrích, ozaj skutocny hrích, Original, True Sin,...
- 9 Tomas5555555: Aj keby je na SVK minimálna porodnosť nič sa tým nezmení. Lebo síce sa...
- 10 Lejla32: Jebneee ma...