Zberatelka
28-ročná žena
najnedávnejšie lognutie
9. 3.marca 2024 20:39
3665 dní na BIRDZi
regnutá od 3. novembra 2014
Nepozerá niekto seriál the 100?
18 komentov
4
Keď to začalo, tak som to pozerávala, no prestalo sa mi chcieť čakať na nové časti, tak som prestala.
5
To je hento kde 100 deciek hodili z obežnej dráhy na Zem?
Pozeral som do polovice druhej série, potom ma to prestalo baviť, lebo to bolo dookola o tom istom.
Pozeral som do polovice druhej série, potom ma to prestalo baviť, lebo to bolo dookola o tom istom.
7
@0sea hej hej toto. Tak mňa každý diel upúta tak že chcem vidieť ďalší. Som na 2. sérii, ale začína sa to kaziť už tam.
9
ako dobre sa to pozera, ale po case to podla mna omrzi..nic take prevratne sa tam nedeje a prestane to davat dost zmysel..to ich konanie a tak..poslednu seriu som uz nedal
10
3 seria sa mi nejak zvlast nepacila, no dalo sa. 4 seria uz je naozaj dobra, znovu tu mame koniec sveta.
12
@ kalbun @ lacius @ 0sea čiže sa mam vykašlať na pozeranie mna sklamalo hlavne to že ta bloncka clark zabila tipka čo ľúbila.
A nejaký iný dobrý seriál mi poradtee prosím že sa namotám
A nejaký iný dobrý seriál mi poradtee prosím že sa namotám
13
Rozhodne pokracuj, kvalita stupne. Tie umria este len pridu.
O aky serial mas zaujem?
O aky serial mas zaujem?
14
@lacius práve kvoli tým to už nechcem pozerať, lebo potom plačem
To je jedno, niečo zaujímavé, nejaký z ktorého neodtrhnem očí
To je jedno, niečo zaujímavé, nejaký z ktorého neodtrhnem očí
15
Tak v kazdom seriali ta bude cakat smrt, je to proste tak.
Co tak skusis Arrow.
Standardne TWD alebo Game of Thrones.
Co tak skusis Arrow.
Standardne TWD alebo Game of Thrones.
16
@lacius Hej to je pravda. Ale nie az toľko ako v tomto
Ďakujem aa twd mam pozreté, len tie nové časti mi nejak nepasujú
Ďakujem aa twd mam pozreté, len tie nové časti mi nejak nepasujú
17
na margo @12 kukni si daredevila, stranger things, house of cards - to je uz taka klasika, true detective prvu seriu, twin peaks, ...
Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 2 Samsebou30: youtu.be/JuBBZ6iuWAc...
- 3 Dreyjir: Bože ♡♡♡♡ youtu.be/w_3hALBro5c...
- 4 Protiuder22: youtu.be/4a8CogWA3-Y...
- 5 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...
- 1 458katka: bože ďakujem
- 2 Nats: turisti birdzu bude mi stacit tato bunda www.zajo.net/sk/air-lt-h...[1]=675¶meters[2]=6&revisionFlag=C na turistiku v januari? ...
- 3 Tulipanoo: mate nejaky film/serial/knihu/pesnicku, kde si poviete, ze "to ma presne vystihuje"?
- 4 Lejla32: Poznate to, ked niekto pred vami hovori nieco na niekoho tretieho bez jeho...
- 5 Jimson: Kam za teplom v decembri? Tak do 5-6 hodin letu?
- 6 Tomas5555555: Prečo na SVK neexistuje tiež domáci doktor ? Doktor príde za chorým pacientom domov,...
- 7 Robinson44: , , Čo feministky naozaj potrebujú, aby bolo ich hnutie skutočne úspešné, ...
- 8 Miro777: Skoro kazdy ma u nas fully remote zmluvu a do officu chodi len kto...
- 9 Kviatek: Bohakristamatkypiči, predávať niečo na Bazosi tupodilinám je na zaplakanie. Kurva dopiče, to...
- 10 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie hrať na gitare < 3
Ale kľudne môžeš potom posharovať troška dojmy a pocity...názory...ak sa k tomu dostaneš. Môže to byť iste zaujímavé